Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Heteroszexuálisok! Milyen...

Gyémántlány kérdése:

Heteroszexuálisok! Milyen érzéseket vált ki belőletek a mai Pride melegfelvonulás?

Figyelt kérdés

Én csak támogatni tudom a felvonulókat. És nagyon, nagyon sajnálom, hogy még mindig szükség van erre az egészre, és nem triviális az emberek többségének, hogy a melegség teljesen rendben van. Borzasztó látni, hogy mennyire le vagyunk maradva a toleráns országokhoz képest! Hogy jut eszébe egyáltalán valakinek amiatt bántani az embertársát, mert az a saját neméhez vonzódik? Nagyon el vagyok keseredve, látván, hogy itt tart Magyarország. Heteroszexuálisként is nagyon fájó a sok melegeket elítélő posztot olvasni az interneten, amit ma látni lehet. Szerintem ez nincs így rendben.

Elsősorban a heterók véleménye érdekelne, de nagyon szívesen elolvasom azok írását is, akik esetleg nem azok :)

2014. júl. 5. 19:10
 81/102 anonim ***** válasza:
81%
A heteroknak nem kell felvonulni, mert többségben vagyunk, és senki nem nyom el minet.
2014. júl. 6. 15:51
 82/102 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező,biszexuális lányként (akinek egy lány a párja) egyet tudok mondani: KÖSZÖNÖM! Köszönöm neked,és azoknak a kommentelőknek aki egy cseppnyi toleranciával fordulnak a másság felé!
2014. júl. 7. 22:23
 83/102 anonim ***** válasza:
80%

wow.. Ez király volt! egy orán keresztül olvastam!

észrevételként:

- sok a hímsoviniszta..

- az a baj hogy a homofob tüntetők fején látszik hogy egy csepp eszük sincs, a legtöbb suttyó.. és ha azt mondod nekik "meleg" akkor rögtön kèt férfire asszociálnak, pedig vannak leszbikisok is ami nyilván nem zavarja őket mert az "szexi" ...

- a másik pedig hogy szerintem a legtöbb értelmiségi meleg nem jár felvonulni mert nem akarják lejáratni magukat, mert sajnos valjuk be vannak azért ott is gáz emberek akikkel nem szivesen vonnád magad egy kategóriába. (itt a buta közönséges emberekre gondolok)

a kérdezőnek pedig minden estben igaza volt!

2014. júl. 8. 03:04
 84/102 anonim válasza:
78%

Sziasztok.

20 éves lány vagyok és leszbikus.

Soha nem voltam még felvonuláson és nem is szeretnék elmenni.Nem azért 'lettem' 'más',hogy kiváltságokat követeljek magamnak és igenis ráerőltessem a saját akaratomat másokra.Miért kéne ezt bárkinek is elfogadnia és mosolyogva hozzáállnia?? Amennyire "semmiközöd hozzá,kivel járok" annyira nem kéne hergelni a kedélyeket sem.

Ennyi erővel minden egyes ember felvonulhatna,kampányolhatna a saját igazáért (kevés a fizetésem,sz*r a munkám,utálom a feleségem stb).

Nem vagyunk egyformák,még ez a szerencse!

Talán,ha nem felvonulgatni járna sok-sok meleg (akinek nem inge...),hanem tanulna és dolgozna,úgy mint bármely más heteró,hogy fent tartsa a családját,a gyermekét,saját magát,emellett nem öltözne úgy,mint egy bazári majom és viselkedne úgy,mint egy komplett idióta,máris elfogadóbb lenne a mi társadalmunk is.

A szexuális irányultságot le lehet tagadni,el lehet nyomni magunkban...De,ha velünk születik,azzal nem tudunk mit kezdeni.Együtt kell élni vele.Nekünk.Saját magunknak.NEM AZ EGÉSZ VILÁGNAK kitárni,aztán,ha valakinek nem tetszik leállni veszekedni meg anyázni.

Szerintem ezen alapelveken,ha 2 azonos nemű emberke sétál kézen fogva az utcán,esetleg megpuszilják/csókolják egymást a vonatállomáson búcsúzóul vagy egy nagy öleléssel köszöntik a másikat,nem kéne,hogy unatkozó homofóbok céltáblájává váljanak.

Annyi minden van amiért hálásak lehetnénk,mégis 10-ből 8 ember keresi a gondot,a feszkót,hogy mibe lehetne már belekötni és balhézni.

Engem,ami nem érdekel vagy éppenséggel utálom és rosszul vagyok tőle,azt nagy ívben elkerülöm és nem törődök vele.

Igen,ehhez elsősorban a melegeknek kellene változtatni,mert mostanában nagyon elzüllött egy részük,divatból csinálják...De,a heteróknak is van még mit csiszolni azon a bizonyos "toleranciagyémánton".

Senkit nem akartam megbántani,senkit nem akartam felidegesíteni.

2014. júl. 8. 16:58
 85/102 anonim ***** válasza:
11%
Jaj, de buta vagy... :)
2014. júl. 11. 10:57
 86/102 anonim válasza:
100%
Ki a buta? :D
2014. júl. 23. 22:35
 87/102 anonim ***** válasza:
100%
Ki lett törölve az a hozzászólás. Arra a válaszolóra értettem, aki azt állította férfiakhoz nem lehet fizikailag vonzódni és a nők is csak a biztonságot keresik bennük, aki pedig máshogy állítja az k*va. Na meg persze az orgazmus sem egy rendes dolog a nők részéről mert semmi funkciója nincs stb.stb.stb. Okádta a hülyeséget, de ezt úgy látom észrevették a moderátorok is.
2014. júl. 23. 22:50
 88/102 anonim ***** válasza:
16%

Hülyeség mi? Pedig ez az igazság, a női orgazmus nem szükséges a szaporodáshoz.

A férfiakhoz meg nem lehet szexuálisan vonzódni, hiszen a férfiak teste az évmilliók alatt nem erre a célra fejlődött.

Nincs olyan dolog a férfiakon amely köthető a női szexualitáshoz, mert mint már mondtam a pénisz a szaporodásra szolgál.

A nők testén viszont minden a férfiak kiszolgálására szolgál. Ezt a nők is tudják, gondoljunk csak a plasztikai beavatkozásokra, öltözködésre stb stb.

A nők egész életük során arra törekednek hogy magukhoz láncoljanak egy férfit, és így az erőforrásokat.

A homoszexualitás pont a fentiek szembeköpéséről szól.

2014. júl. 24. 13:07
 89/102 anonim válasza:
100%

Egy kisgyerek meglátja az utcán,hogy két csaj smárol:"Jesszus a gyerekemből meleg lesz,ez milyen példa..."

Hát attól még hogy életében lát egy két ilyen embert,attól még nem lesz homokos...

De az olyan gyerekek,akik kezdenek rájönni,hogy a saját nemükhöz vonzódnak,ők csak arra tudnak gondolni,hogy ezt nem szabad,ez bűn.Magyarországnak is rá kéne jönnie erre,hogy nem lesz attól még az egész ország homoszexuális...Annyi fog történni,hogy a jövő generációja el fogja fogadni,ha netán valamelyik ártatlan gyerek,felnőtt meleg lesz.Szerintem tökmindegy,hogy ez nevelés miatt jött létre,vagy génhiba,betegség.Akkor sem tehet róla az ember,és ez a szégyen,hogy még mindig vannak olyan emberek akik nem tudják megérteni.

Ha netalán az összes ember elfogadná ezt és nem találnának ki minden hülyeséget,okot,akkor 5-10 év múlva már nem lenne feltűnő ha valaki a saját nemével csókolózna.

Ha bármi ellenkezés van,akkor csak írjatok bátran én megválaszolom! ;)

Egy 16 éves biszex lány

2014. júl. 24. 23:06
 90/102 anonim válasza:
100%

"Ez nem helyes,a homoszexualitás az életrendjének az ellenkezője."

Oh ugyan már :'D Olyan nagy baj hogy meglátsz az utcán két csajt aki smárol? ><

Nem mindegy,hogy kivel érezzük jól magunkat???

2014. júl. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!