Heteroszexuálisok! Milyen érzéseket vált ki belőletek a mai Pride melegfelvonulás?
Én csak támogatni tudom a felvonulókat. És nagyon, nagyon sajnálom, hogy még mindig szükség van erre az egészre, és nem triviális az emberek többségének, hogy a melegség teljesen rendben van. Borzasztó látni, hogy mennyire le vagyunk maradva a toleráns országokhoz képest! Hogy jut eszébe egyáltalán valakinek amiatt bántani az embertársát, mert az a saját neméhez vonzódik? Nagyon el vagyok keseredve, látván, hogy itt tart Magyarország. Heteroszexuálisként is nagyon fájó a sok melegeket elítélő posztot olvasni az interneten, amit ma látni lehet. Szerintem ez nincs így rendben.
Elsősorban a heterók véleménye érdekelne, de nagyon szívesen elolvasom azok írását is, akik esetleg nem azok :)
Ha taszítja a női test,simogassa csak magát,de ne nyílvánosan,főleg ne gyerekek előtt!
Ott bsztk el ezt,hogy nyugaton engedték,és szép lassan beterít mindent a "tolerancia",szinte már büszkék arra hogy génhibás hulladékok,rothadtul nem természetes,csak már mindenkinek mindenhez joga van,s ezt toleránsan kell kezelni,szánalmas világban élünk,és egyre roszabb lesz!
Undorító vagy. Bocsi.
A heteró tinédzsereket nem vered agyon véletlenül? Ha közterületen dugdossák le egymás torkán a nyelvüket, nem lesz úrrá rajtad az agresszió?
Pontosan ezért vonulnak a homoszexuálisok. Hogy egyenjogúak legyenek a heterókkal. Mert minden ember egyenlő.
Persze ezt neked senki nem fogja tudni megtanítani, olyan alulfejlett ember vagy, hogy lehetetlen küldetés lenne. Nem szégyelled magad, amikor azt mondod, hogy megvernél embereket, csak mert nem bujkálnak, és kinyilvánítják az érzéseiket egymás iránt?
Nekem sül le a bőr a képemről, amikor meghallom, hogy valaki csak azért nem kapott állást, mert meleg (vagy éppen roma). Én szégyellem ezt a világ előtt, hogy itt tart az ország, ahol élek.
Sosem fogunk felérni más, értelmes közegekhez, és ez nagyban köszönhető a homofób, állatokkal fel nem érő embereknek, amilyen te is vagy.
Mi az hogy tudnál? Vannak pedofilok, vannak zoofilok, és vannak akik saját vérükhöz vonzódnak. Remélem az ostoba logikáddal a vérfertőzőket például nem ítéled el. Mit szólnál ha nálunk is engedélyezve lenne a poligámia? Remélem ez se zavarna.
A homoszexualitás nem több egy beteges aberrációnál. Csak férfi, és női nem létezik. Tehát csak két szemszögből lehet nézni a dolgokat.
Te magad is hatalmi és anyagi okokból vonzódsz férfiakhoz és nem vizuálisan, próbálj csak meg férfi mellbimbóira maszturbálni. Egy férfihoz nem lehet szexuálisan vonzódni, nem élvezeti cikk. A s*gglyuk meg nem szexre való (a nőknél a fentebbek írtak miatt más a helyzet).
A homoszexuálisok "vonzalma" csupán a hierarchia megbontására irányul. Csak a hatalom miatt történik. Ezt pedig nem hagyhatjuk, az alávalóság soha nem lehet büszkeség tárgya, mint ahogy az állatias viselkedés sem.
Egyenlőség a nagy f**zt. Te is csak azért állsz a homoszexuálisok mellet mert sorstársaidnak érzed őket. Hiszen mindketten a f**z másik végén álltok, és nem tetszik hogy ezzel nem kéne büszkélkedni. A társadalom így is elégé elfeminizálodótt. A férfiak dolgoznak meg az anyagi javakért, de valahogy mégis a nők elé kerül.
Ha nem tetszik valami menj ki egy lakatlan szigetre. Kíváncsi vagyok mennyi idő után könyörögnél a férfiakért. Már az első napot se bírnád.
Azért állok a melegek mellett, mert a szüleim toleráns, értelmes emberek, és ez alapján neveltek engem is.
A mi családunk nem mérgezi magát előítéletekkel. És én így jobban érzem magam, mintha állat módjára tiltakoznék mások elfogadása ellen. Egyszerűen ez abszurd, emberhez nem méltó viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!