Heteroszexuálisok! Milyen érzéseket vált ki belőletek a mai Pride melegfelvonulás?
Én csak támogatni tudom a felvonulókat. És nagyon, nagyon sajnálom, hogy még mindig szükség van erre az egészre, és nem triviális az emberek többségének, hogy a melegség teljesen rendben van. Borzasztó látni, hogy mennyire le vagyunk maradva a toleráns országokhoz képest! Hogy jut eszébe egyáltalán valakinek amiatt bántani az embertársát, mert az a saját neméhez vonzódik? Nagyon el vagyok keseredve, látván, hogy itt tart Magyarország. Heteroszexuálisként is nagyon fájó a sok melegeket elítélő posztot olvasni az interneten, amit ma látni lehet. Szerintem ez nincs így rendben.
Elsősorban a heterók véleménye érdekelne, de nagyon szívesen elolvasom azok írását is, akik esetleg nem azok :)
utolsó: de, megfigyelhető más fajoknál és nem csak nagyon egyedi esetekben.
homoszexuálisként világra lehet jönni, gyűlölködő hetero emberré viszont mégis csak a szüleid tesznek, ebben igaza van a kérdezőnek.
Nem, száz százalékosan heteró vagyok :) A romákat is elfogadom, pedig roma sem vagyok. Így megy ez velem, én már csak ilyen emberré lettem nevelve.
A szüleim nemet mondtak a faji, és mindennemű előítéletekre, és én is így vagyok ezzel.
Minden ember egyenlő nekem. Csak az nem, aki gyűlölködik, és előítéletekkel mérgezi a társadalmat.
Nem értem, miért gondolják azt, hogy ha kiállsz a melegekért, akkor meleg vagy. Nem. Nem leszek ettől meleg.
Én egy büszke, heteró lány vagyok, és boldog vagyok azért, aki lehetek. És szeretném, ha mások is elmondhatnák, hogy boldogságban élnek, nem kell rejtegetniük a személyiségüket. Nem szeretem látni, ha mások szégyellik azt, akik. Harcolok az ő segítésük érdekében. Heterón. És nem szeretnék ezzel egyedüli lenni, de úgy tűnik, ez lesz!
Heteroszexuális vagyok, de nem bírom az ilyen "mutogassuk magunkat" felvonulásokat. A melegekkel alapvetően semmi bajom, szeressék egymást, ők ugyanolyan emberek, mint bárki más.
Sokkal jobban elfogadná őket a társadalom, ha nem lenne ennyire erőszakosan ránk erőltetve, jogvédő szervezetek meg ilyen felvonulások által az egész dolog. De amúgy mindennel így van.
A gyerekneveléssel kapcsolatban azt mondom, hogy nevelhessenek gyereket! Mert gondolom legtöbben örökbe fogadnának egy-egy lurkót. Nagyon sok olyan gyerek van, akik nem kellettek a szüleiknek. És egy gyereknek sokkal jobb, ha barátságos környezetben, őt szerető emberek körében nőne fel, mint ha egy árvaházban.
"Te magad is hatalmi és anyagi okokból vonzódsz férfiakhoz és nem vizuálisan, próbálj csak meg férfi mellbimbóira maszturbálni. Egy férfihoz nem lehet szexuálisan vonzódni, nem élvezeti cikk. A s*gglyuk meg nem szexre való (a nőknél a fentebbek írtak miatt más a helyzet)."
Férfihoz nem lehet szexuálisan vonzódni???
Barátom, én hetero nő vagyok, és állítom, igenis lehet egy pasihoz szexuálisan vonzódni. Hogy a manóba ne?
A nő meg élvezeti cikk? Anyukád is egy élvezeti cikk?
Lehet egy férfihez vonzódni szexuálisan,de csak nőknek,a többi férfi legfeljebb irígykedhet ,semmi több.
Ez a TERMÉSZETES.
A homoszexualitás(milyen szép nevet adtak neki)
probléma,és régebben halál járt érte,manapság ünneplik...
Csinálják csak,de ne nyílvánosan,ne neveljenek gyereket,ne vonuljanak,ne akarjanak egyenlőek lenni,soha nem érik el,itt nem az emberi egyenlőségről,vagy faji hovatartozásról van szó,ez nem rasszizmus,ahogy többször írták korábban.
Ha ez rendben volna,nem születnének nők,kedves kérdező,mert akkor a férfi el tudná látni ezt a feladatot is,de mivel nem tudja,a buzïsság betegség,kész vége pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!