2014-ben lesz Budapesten melegfelvonulás? Mert az előző évektől eltérően most nem hallani róla.
Minden csak idejében. Nem akarják túl korán elküldeni az ellentüntetőknek a meghívókat, mert hamar érdektelenségbe fulladhat az akció.
Az meg nem jó azoknak, akik állítólag azért vonulnak, mert nem fogadják el őket.
Igen, lesz: [link]
Én is arra tippelek, hogy az ellentüntetők miatt nincs hírverés.
Lesz-lesz, csak nem hirdetik nagyon.
Akit feltehetőleg érint, az úgyis értesül, ha máshogy nem, ismerősökön, facebook-on keresztül. Nekem is úgy dobta ki, hogy XY ismerősöm részt vesz rajta, aztán egy második, aztán szépen sorban látom, hogy kik mennek.
Így jutott el hozzám is a hír.
A prospektusban az áll, a rendőrség biztosítja a rendezvényt.
Bár nem értek hozzá, de sztem ez azt jelenti, h mindenhonnan zöld lámpát kapott a rendezvény, még a szervezéskor feltehetőleg engedélyt kaptak mindenre.
Mondom mi a helyzet: homár vagy de a barátodon kívül nem tudja más = leszarja mindenki, hogy homár vagy-e vagy nem. Meleg vagy és mindenki tudtára akarod adni = mindenki utál, mert gusztustalan állat vagy.
Mi a kínért kell felvonulni, meg tudja valaki mondani? Senkit nem érdekel kivel vagy együtt... Ja hogy a jogaid... igen és az esetleges örökbefogadott kisgyerek mégis mit csinál? "Én vagyok az apukád, ő pedig khm az apukád"
Ez a szitu: nincs felvonulás = peace van / van felvonulás = tessék elfogadni hogy tojással meg mindennel dobálnak titeket.
Természetesen ez nem a kérdező felé irányult, szóval amíg nem kiabálod hogy egy mocskos homár vagy, addig nincs sehol semmi probléma. SMOOKE WEED EVERY DAY
A valóság ezzel szemben az, hogy egyrészről nő vagyok, leszbikus.
Másrészről ma Mo-on minden más nap éri a meleg párokat atrocitás az utcán ha fogják egymás kezét, tapasztalat.
Házasság, örökbefogadás, egyenlő jogok nincsenek.
De neked az miért fáj ha másokat is megilletnek azok a jogok mint téged? Neked attól nem lesz se jobb, se rosszabb.
Csak ma ha egy kisebbség szót mer emelni azért, mert elnyomják, akkor mindenkinek eldurran az agya, hogy mi ez a liberalizmus.
Tudod nem az a normális ami most megy, az lenne a normális ha egyenlőség lenne. Csak ezt nem érti ez a k. ország, csak azt, hogy lőjük Dunába a zsidókat, meg mindenkit akinek nem tetszik a pofája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!