A melegfelvonulás résztvevői csak rámutatnak a felvételeken szereplő emberekre, hogy azok megverték őket?
Tegnap volt a híradóban,hogy újabb 2 embert keresnek akik megverték a felvonulás után a melegeket, csakhogy ezen felvételek már többször is szerepeltek a sajtóban és szerintem elég sok idő eltelt azóta,illetve múltkor még leírást sem tudtak adni a sértettek a támadókról, most pedig hirtelen felismerik őket?
Nekem kicsit gyanús, talán csak rámutattak,hogy na ez nagyon csúnya szavakat kiabált be, akkor megvádolom és nekem az is jó ha ő büntetést kap.
Vagy hogy is van ez?
"Pedig már van aki előzetesbe került emiatt..."
Ez viszont válasz erre a kérdésre is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__463..
ennél több kell, hogy elítéljenek valakit.
Egyesek hőbörögnek, mert micsoda erkölcstelen dolog kéz a kézben sétálni egy férfival, de szerintük nem erkölcstelen mocskolódni, másokat megalázni és megverni.
Ezt úgy hívják, feljelentés. Miért, ha téged valaki megver, akkor te mit csinálsz? Odamész a rendőrökhöz, és azt mondod, hogy ez és ez az ember megvert, és felismerted őket egy videófelvételen. Ha a rendőrség megalapozottnak tartja a gyanút, elkezd nyomozni, ha valamit találnak, akkor bírósági ügy lesz belőle. Ott meg eldől, hogy van-e elég bizonyíték ellenük.
Ez mindenkinél így megy, nem csak a melegeknél.
"Ez mindenkinél így megy, nem csak a melegeknél."
Ne hazudjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!