Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Heteroszexuálisok! Milyen...

Gyémántlány kérdése:

Heteroszexuálisok! Milyen érzéseket vált ki belőletek a mai Pride melegfelvonulás?

Figyelt kérdés

Én csak támogatni tudom a felvonulókat. És nagyon, nagyon sajnálom, hogy még mindig szükség van erre az egészre, és nem triviális az emberek többségének, hogy a melegség teljesen rendben van. Borzasztó látni, hogy mennyire le vagyunk maradva a toleráns országokhoz képest! Hogy jut eszébe egyáltalán valakinek amiatt bántani az embertársát, mert az a saját neméhez vonzódik? Nagyon el vagyok keseredve, látván, hogy itt tart Magyarország. Heteroszexuálisként is nagyon fájó a sok melegeket elítélő posztot olvasni az interneten, amit ma látni lehet. Szerintem ez nincs így rendben.

Elsősorban a heterók véleménye érdekelne, de nagyon szívesen elolvasom azok írását is, akik esetleg nem azok :)

2014. júl. 5. 19:10
 71/102 anonim ***** válasza:
42%
68-ast akartam írni
2014. júl. 6. 12:11
 72/102 anonim ***** válasza:
0%
Válaszom nagy részét 67-eshez, az utolsó mondatomat 68-ashoz intéztem. De intézhettem volna 69-eshez is.
2014. júl. 6. 12:15
 73/102 A kérdező kommentje:

Teljesen tisztában vagyok a téged minősítő, ocsmány gondolataid jelentésével, ne izgulj. Értelek, de nem értek egyet veled.

Nem azt akarják rád erőszakolni, hogy te is egyél spenótot, csak azt szeretnék, hogy ők nyugodtan ehessenek, és ne ítéld meg őket a spenótevés alapján. Hogy ne legyen téma az, hogy a spenótevés rossz. Hogy menj el mellettük. Spenótot esznek, azt szeretik, és akkor mi van? Ki nem sz*rja le?

2014. júl. 6. 12:20
 74/102 anonim ***** válasza:
29%

Úristen, kérdező! Te nem értesz magyarul? Azt mondtad, értelmiségi családból származol! Szövegértésed hagy kívánnivalót maga után!

Sem én, sem más hozzászóló nem írt olyat, hogy a homoszexuálisoknak a négy fal között kell maradniuk, viszont a legtöbben azt írták (velem együtt), hogy szexualitásukat hagyják otthon! A felvonulással pedig a kirakatba teszik magukat, amivel éppen az ellenkező hatást érik el!

Mert ha ők provokálnak, akkor nekünk, ellenzőknek is ki kellene vonulnunk, és ellentüntetést kéne tartanunk. A kérdező eredeti kérdése az volt, hogy a heterók mit szólnak a pride-hoz? Akkor miért lepődsz meg azon, hogy vannak a tiéddel ellentétes vélemények is? Hát nem erre számítottál? Vagy akkor csak provokációnak tartod? Ha őszintén tetted fel a kérdést, és ennyire elfogadó vagy, akkor azt is el kell fogadnod, hogy nagyon sokan nem nézik jó szemmel a felvonulást, és nagyon sokan betegségnek, hajlamferdülésnek érzik a homoszexualitást.

2014. júl. 6. 12:23
 75/102 A kérdező kommentje:

Értem, csak szerintem ez nem jó irány. De elfogadom, hogy vannak még ilyen régi vágású, elvakult emberek. Talán túlságosan is elragadott a hév, amiért elnézést kérek. Igazad van, a kérdésben véleményt kértem, és meg is kaptam. Nem provokációnak szántam, csak őszinte véleménykifejtő beszélgetést szerettem volna. Ez meg is volt. Úgyhogy bár nem értek egyet a homofób válaszadókkal, meg kell köszönnöm nekik, hogy válaszoltak, mert ugye ezt kértem.

A szövegértésre meg nem térnék ki, miután a 67-es tökéletesen megfogalmazta a helyzetet, és neked nem sikerült befogadnom az információt. Ez látszik az utána következő kommentjeidből is. De én tényleg nem akarlak ilyesmivel bántani, mert ez nem fontos a kérdés szempontjából, csupán arra kérlek, ne minősítsük egymást jogtalanul!

2014. júl. 6. 12:33
 76/102 anonim ***** válasza:
15%
Azt írtad, ne minősítsük egymást jogtalanul, közben végig minősítő levelet írtál. El is hagyom ezt a posztot, ahol Homo Australopithecusok írnak a Homo Erectusok elfogadásáról a Homo Sapiensnek. Az a meggyőződésem, hogy minden hozzászóló, aki lenácizza meg elmarasztalja a Homo Sapienst, csak ront a helyzeten, és az úgy-ahogy-elfogadókat is csak elrettenti ettől az egész borzalomtól. Vagy, direkt beépített téglák vagytok, akik előre kitervelten feltették ezt a kérdést, hogy tovább szítsák a parazsat, amely esetleg majdnem kialudt. Uff!
2014. júl. 6. 13:23
 77/102 anonim ***** válasza:
77%

Miattatok kell felvonulniuk. Ha elfogadnátok, nem lenne nagy szám. Így ezzel az évi egy délutánnal nagyon sok rosszat tehetnek az életetekben. Ha meg igen, nos, akkor veletek van a baj.

Azért nem kell a heteroknak "ellenfelvonulás", mert a heterok a többség. Heteroként nem érzem magam elnyomva. Minden nap egy hetero felvonulás, minden nap az én életem köré van szervezve.

A melegek nem akarják, hogy te is meleg legyél, viszont a homofóbok azt akarják, hogy homofób legyél. Melegnek nem lehet nevelni senkit, homofóbnak igen.

2014. júl. 6. 14:03
 78/102 anonim ***** válasza:
87%
Leszbikus lány vagyok, voltam kint a felvonuláson. Ez az egész olyan kb., mint egy farsangi buli. Egyetlen egy embert láttam, aki kirívó volt, a többiek mind teljesen átlagos ruhában táncoltak, buliztak. Ki sem szúrnám őket az utcán, hogy melegek. Rólam sem mondja meg senki sem, hogy leszbikus vagyok, nem is dörgölöm mások orra alá. Teljesen normális életet élek, ugyanúgy, mint a heterók, csak az a különbség, hogy egy nőt szeretek. :) Ugyanúgy tanulok, dolgozok, ugyanazok a problémáim, mint másoknak. Nem értem, hogy miért érdekli másokat a Pride, ha nem tetszik nekik? Nekem, ami nem tetszik, azt elkerülöm. És honnan tudjátok, hogy milyen lesz egy melegek által felnevelt gyerek? Ismertek ilyet? Nem, igaz? Akkor? Mivel tudjátok bizonyítani, hogy a gyerek nem lesz normális?
2014. júl. 6. 14:11
 79/102 anonim ***** válasza:
24%
Figyike, akkor most a heterók is vonuljanak fel? Nem teszik, no vajon miért?Mit számít nekik, hogy elfogadják őket vagy nem?Miért van erre olyan nagy szükségük?(Nekik van erre szükségük nem a heteróknak)Szerintem ők önmagukkal sincsenek kibékülve.A gyerek kérdés pedig nagyon mű. Csináljanak maguknak ők. Ja, hogy a természet ezt nem teszi lehetővé!Nem csoda, ez a természetes.Éljék az életüket, a négy falra és rájuk tartozik a szexuális orientáltságuk.
2014. júl. 6. 15:42
 80/102 anonim ***** válasza:
77%
A heterók azért nem vonulnak fel (amúgy volt már hetero felvonulás és az egész egy mocskos-b*zik skandálásba ment át) mert nincsenek korlátozva a jogaik és nem kell félelemben élniük.
2014. júl. 6. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!