Heteroszexuálisok! Milyen érzéseket vált ki belőletek a mai Pride melegfelvonulás?
Én csak támogatni tudom a felvonulókat. És nagyon, nagyon sajnálom, hogy még mindig szükség van erre az egészre, és nem triviális az emberek többségének, hogy a melegség teljesen rendben van. Borzasztó látni, hogy mennyire le vagyunk maradva a toleráns országokhoz képest! Hogy jut eszébe egyáltalán valakinek amiatt bántani az embertársát, mert az a saját neméhez vonzódik? Nagyon el vagyok keseredve, látván, hogy itt tart Magyarország. Heteroszexuálisként is nagyon fájó a sok melegeket elítélő posztot olvasni az interneten, amit ma látni lehet. Szerintem ez nincs így rendben.
Elsősorban a heterók véleménye érdekelne, de nagyon szívesen elolvasom azok írását is, akik esetleg nem azok :)
Azért, mert te nem tudod elképzelni, milyen egy férfi iránt férfiként vonzódni, másnak simán megy.
Az a baj, hogy az ilyen szaporodás mániásoknak csak eddig ér az agyuk: a dugásig. Csakhogy azt a gyereket fel is kell nevelni.
Ha egy gyerek azt látja, hogy a szülei, BÁRMILYEN NEMŰEK, szeretik, tisztelik és megbecsülik egymást, akkor ő is ugyanilyen kapcsolatot akar majd: neki tetsző partnerrel. Nem lesz meleg.
Az, hogy én a nőkhöz vonzódnék, ha két nő nevelt volna fel, ugyanakkora ostobaság, mintha azt mondanád, a bajszos férfiakhoz fogok vonzódni, mert apámnak van bajsza.
El mehetnétek már a francba,vonuljatok fel Velük ti is,és hírdessétek ,ti mekkora elfogadóak vagytok,ez az egész undorító,itt már valaki írt olyat is,hogy sajnálatos,hogy a normális a népszerű....
Mit akartok ti?
Ratyiforradalmat?
Ok, kérdező, jó provokáló kérdés...
Ki nem sz@rj@ le, hogy támogatod a bzikat?!
Pontosan tudod, h mit vált ki belőlük a felvonulás...
Csak arra jó, h felhergeljék vele a többi embert.
Gyerek sem való nekik, mert elrontják->az olyan gyerekek akiket meleg szülők neveltek, nehezebb életük lesz (munkanélküliség, depi, segélyeken fog élni) Nyílván nem mindenkinél.
Képzeld el egy 10 évestől , bolgog anyáknapját, nőnapot...
A buznyákimádóknak fel kellene végre fogniuk, hogy az elfogadásnak is vannak határai.
Sokat hallani olyan emberekről, akik saját korlátaikon átlépve például csodás módon kigyógyulnak a rákból! De vannak korlátok, amelyeket egyszerűen nem lehet átlépni!!! A homokosok elfogadása énnálam lehetetlen. Könnyeben mászom meg a Himaláját, mint azonosulok ezzel az erőltetett "elfogadással". Aki utálja a spenótot, az nem fog az étteremben azt rendelni csak azért, mert a többi vendég lehurrogja. Aki allergiás az állati szőrre, ő sem fogja imádni az állatokat, mert most annak is nagy a divatja. A homokosság aberráció, és nagyon divatos mostanában!
Ugyanakkor nem utálom őket, ha szép csendben a négy fal között hagyják szexuális beállítottságukat. Vannak meleg ismerőseim, akik teljesen normális emberek. De véleményem szerint szexuális aberráció áldozatai.
Azok akik meg felvonulnak, felvonulhatnának mondjuk egyszer Iránban is. Próbálják meg ott is elfogadtatni magukat!
Great Spirit:
Inkább a hozzád hasonló homofóboknak kéne felfogniuk, hogy az elfogadás nem arról szól, hogy legyél te is meleg, hanem hogy ne bántsd azokat, akik azok. Ilyen egyszerű az egész. A te hasonlatodat használva: gondolom az étteremben sem mész oda ahhoz, aki spenótot rendelt és kezded el kioktatni, hogy a négy fal között tartsa a spenótimádatát és ne egye itt mindenki előtt, mert ez természetellenes, és neked felfordul a gyomrod tőle, hogy azt látod, hogy más spenótot eszik! Egyszerűen te nem rendelsz spenótot, mert nem szereted, de közben szó nélkül békén hagyod azokat, akik szeretik. Na ezt kéne tenni a melegekkel is. Ha egy meleg pár kézen fogva sétál az utcán, neked nem kell utánozni őket, csak menj el mellettük mintha mi sem történt volna. Peace.
Utolsó, ez tetszik!
Ment a zöld pacsi. Teljesen igazad van. Ha a homoszexuálisoknak a négy fal között kell maradniuk, akkor a homofóbok is tartsák a gyűlölködésüket a lakásukon belül.
Mellesleg azt elfogadom, hogy a felvonulás stílusa valakinek már sok, de egy átlagos hétköznapon azért hadd menjen már kézen fogva egy meleg pár az utcán! Kinek ártanak azzal? Mert rendben, talán néhány homofób szülő nem akarja, hogy balerinaruhás fiúkat lásson a gyermeke, de egy egymást szerető, kézen fogva sétáló pár szerintem egy gyereknél sem veri ki a biztosítékot.
Kedves 68-as! Pontosan arról van szó, amit a példámban leírtam: a felvonulással a spenótot akarják velem megetetni! Nem arról van szó, hogy valaki csendesen spenótozik a szomszéd asztalnál, és elfogadja azt, hogy én nem szeretem, hanem azt szeretné, hogy szeressem én is, azaz fogadjam el őket. A felvonulással éppen az ellenkezőjét érik el.
Másodszor pedig a "homofób" kifejezés "embertől rettegőt" jelent. Lehet, hogy van olyan betegség is, de rám az nem jellemző. Én szeretem az embereket, adott esetben akkor is, ha éppen melegek. Ettől függetlenül nem tartom természetesnek, azaz szexuális aberrációnak tartom. Ezért a homofób kifejezés helyett én a "homoszexualitás intolerancia" kifejezést használnám.
69-es, írásodra nem tudok reagálni, mert úgysem értenéd meg az én szintemen, a tiéden azonban bekapcsol a szűrő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!