Mi a legszomorúbb dolog, amit mondtak neked?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 21:30
31/38 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire számít, de pont ma este azt álmodtam, hogy hazajöttem az iskolából és nővérem közölte velem, hogy apa meghalt. Nagyon rossz volt, utána sírva ébredtem fel...És még most is sírok, ha eszembe jut az az érzés..
16/L
32/38 anonim válasza:
Mikor azt mondta anyám, hogy: Csak olyan gyereket kívánok neked, mint amilyen te vagy. (Pedig nem is voltam rossz, sőt, elég csendes gyerek voltam.)
33/38 anonim válasza:
Akkor miért szomorú, ha jó gyerek voltál?
34/38 anonim válasza:
Mert egy veszekedés alkalmával mondta, amikor haragudott rám valamiért. Sosem szeretett, és ezt éreztette velem.
35/38 anonim válasza:
Értem.
Lehet, csak azt akarta, hogy más szemszögből is tanuld majd meg értékelni a helyzeteket.
36/38 anonim válasza:
Ha ezt válaszoltad, akkor nem érted, de hagyjuk is, mert nincs kedvem alaposabban belemenni. Azért köszönöm az érdeklődést.
37/38 anonim válasza:
OK, sry. További szép napot.
wmp
38/38 anonim válasza:
"anyukádat elütötte egy kocsi "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!