Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legszomorúbb dolog, amit...

Mi a legszomorúbb dolog, amit mondtak neked?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 21:30
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%

A családban?

Anyám mondta jó párszor, hogy pusztuljak el, dögöljek meg, a rák megesz...

21F

2014. ápr. 2. 21:34
 2/38 anonim ***** válasza:
91%

"Elválok anyádtól és el fogom adni a fejetek fölül a házat. Te választhatsz, hogy kivel leszel a válás alatt."

Ilyenkor jöttem rá 17 évesen, hogy innentől csak magamra számíthatok.

2014. ápr. 2. 21:34
 3/38 anonim ***** válasza:
95%

Anyukám azt mondta 7 évesen, hogy miattam nem tud élni és a legnagyobb hiba az életében, hogy engem megtartott.

Felnőttem, anyám egy rozzant pszichó és alkoholista lett 20 éve alatt, nekem meg lett egy szép, nyugodt családom. Kapja be! Innen is üzenem. :))

2014. ápr. 2. 21:40
 4/38 anonim ***** válasza:
88%
Orvos: sajnos ilyen betegséggel még nem találkoztunk és nincs benne sehol a szakirodalomban, nem tudunk segíteni.
2014. ápr. 2. 21:42
 5/38 anonim ***** válasza:
85%

Na...ezt lehet úgy se fogja senki se elhinni: amikor nővérem betegségben meghalt, apám fájdalmában úgy próbált megvigasztalni, hogy azt mondta, h neki sokkal jobban fáj, mint nekem, mert neki a gyermeke és jobban szerette, mint engem.

Akkor igen kemény volt, tini is voltam, de utólag már megértettem, és be is bizonyította, h akkor valóban csak a fájdalom beszélt belőle.

2014. ápr. 2. 21:42
 6/38 anonim ***** válasza:
89%

anyum mondta, amikor 10 éves voltam:

Szégyellek veled végigmenni az utcán!

2014. ápr. 2. 21:43
 7/38 intrepid ***** válasza:
44%
"Nincs itthon sör"!
2014. ápr. 2. 21:43
 8/38 anonim ***** válasza:
89%
Ezeket borzalmas olvasni. Nem tudom hogyan jut el valaki odáig, hogy a saját gyermekét így gyalázza.
2014. ápr. 2. 21:44
 9/38 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos ezzel a babával gond van. ...nem is kicsi...nem dobog a szíve. Sajnálom. (19.h)
2014. ápr. 2. 21:49
 10/38 anonim válasza:
100%
"A nővéredet akartuk, téged nem. Te csak egyszerűen jöttél a legrosszabkor, és annyira kellettél mint egy púp a hátamra"
2014. ápr. 2. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!