Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legszomorúbb dolog, amit...

Mi a legszomorúbb dolog, amit mondtak neked?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 21:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%

"Nagypapi meghalt" (ő nevelt fel)

Esküvő előtt nemsokkal skype-on: "Találtam valakit, akivel úgy érzem, boldogabb lehetek, mint veled valaha".

(2 hónapon belül)

2014. ápr. 2. 22:15
 22/38 Arnold901005 ***** válasza:
100%

Sok volt...

De pl.: amikor mondták, hogy az Anyu haldoklik (aztán amikor közölték a halálhírét)

- mikor a dokik felvilágosítottak, hogy gyógyíthatatlan és súlyos betegségem van

- apám is tud nagyon bántó dolgokat mondani, pl. hogy kár, hogy élek, meg egyebeket, nem írom le, már trágár

2014. ápr. 2. 22:16
 23/38 anonim válasza:
94%

"A férje tragikus körülmények között autóbalesetben elhunyt, részvétem."

Még mindig ugyanúgy fáj mint amikor megtudtam.

2014. ápr. 2. 22:17
 24/38 Arnold901005 ***** válasza:
75%
*mert trágár. Bocs, elírtam.
2014. ápr. 2. 22:17
 25/38 anonim ***** válasza:
55%
Anno amikor bejelentették az RTL Klub-on, hogy leveszik a műsorról a Dragon Ball-t.
2014. ápr. 3. 13:03
 26/38 anonim ***** válasza:
97%

Elnézést, de fel kell tennem a kérdést itt:

=off=

Kíváncsi lennék, hogy aki lepontozta a válaszok nagy részét, az vajon miért tette? Számára nem hasznos információ, hogy a másik személyesen mit tart a legszomorúbbnak azok közül, amit hallott? Nem tartja valósnak? Nem tartja szomorúnak? (csak úgy érdekel)

=on=

2014. ápr. 3. 13:43
 27/38 anonim ***** válasza:

Egyik legmegrázóbb élményem, amire emlékszem, az volt, amikor 4 év kapcsolat után, amibe többet is beleadtam, mint kellett volna, egyik napról a másikra elém állt és azt mondta: Délig van időd kiköltözni. Én mondtam, hogy ezt beszéljük meg és biztos van rá megoldást. Ő azt mondta, hogy nincs. És ez nem képezi vita tárgyát. Ha délig nem költözök ki, hív valakit aki majd megteszi helyettem.

Erősen elgondolkodtam akkor, hogy miért? De végül nem kérdeztem meg, csak bólintottam, hogy akkor így. Úgy magamba zuhantam, hogy egy hét alatt fogytam 10kg-t a stressztől. Észre kellett volna vennem előbb a jeleket, és magamtól lépni, de nem volt merszem és túl lojális volt a hozzáállásom.

2014. ápr. 4. 16:21
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Apámtól, mikor már nagyon beteg volt megkérdeztem, hogy miért vert olyan sokat gyerekkoromban (sokszor fejes vonalzóval - 5-6 éves koromtól), azt felelte, hogy: Mert biztos megérdemelted! És még azt is mondta, hogy utazzak haza, ne rontsam el az ő jó házasságukat. Pedig sokszor ok nélkül kaptam ki, mert anyám féltékeny volt apám szeretetére, és persze apám anyámnak hitt. Én szerettem volna valami bocsánatfélét hallani tőle, gondoltam, halála előtt kicsit megenyhül - és már csak azért is jólesett volna, mert a verések után gyerekkoromban még bocsánatot is kellett kérnem -, de persze még ekkor sem tudta megtagadni önmagát. Többet nem is találkoztam vele...
2014. ápr. 9. 14:25
 29/38 anonim ***** válasza:

amikor a párommal/élettársammal együtt voltunk megfázva, de úsztunk a lázban olyan komolyan, akkor amit nekem felírt doki antibiotikumot pénz híján nem tudtam kiváltani, de egyéb kúrákhoz való vény nélküli gyógyszert sem, a párom meg tele volt mindig, ő megvett magának mindent, meg egyebeket pl orrcsepp is, meg stb, és tőlem meg annyit kérdezett, hogy kérsz 1 c vitamint?

ekkor ment az agyamra a külön kassza és jöttem rá, hogy ez csupán a másiktól a pénzféltés és semmi egyéb

2014. ápr. 9. 21:28
 30/38 anonim ***** válasza:
*habár ez nem életem legszomorúbbja, hanem egy nagyon komoly kapcsolatom legszomorúbbja
2014. ápr. 9. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!