Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha meghatározhatnád, hogy...

Ha meghatározhatnád, hogy hogyan halj meg, akkor mit választanál? (nem öngyilkosságra gondolok)

Figyelt kérdés
Álmodban történjen vagy tudatodnál szeretnétek lenni? Felkészülten várni vagy váratlanul, hogy ne tudd, mikor? Kicsit szenilisen, hogy ne érintsen fájdalmasan az öregkor vagy teljes szellemi frissességben? Magányban, hogy ne legyél terhére senkinek, vagy szeretteid körében? Egészségesen vagy inkább csak ha már beteg vagy? Kórházban, ahol csillapíthatják a fájdalmadat vagy elbujdosva, fájva, de szabadon? stb...

2014. márc. 8. 23:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
Elaludni szeretnék, otthon az ágyamban. Minden komoly előzetes tünet nélkül. Lefeküdni, elaludni, és nem kelni fel többé. Kórház, betegség, gyógyszerek, szenvedés nélkül. Teljes szellemi frissességben. Ha megőrülnék, akkor inkább lőjenek le.
2014. márc. 12. 17:06
 12/33 anonim ***** válasza:
97%

ha bárki olvassa még ezt a kérdést :D hát 3 féleképp szeretnék meghalni felsorolom mind a 3 at. :D

Íme az első.: Körözött bűnözőként aki már több ezer embert megölt és profi tolvaj is a rendőrség az interpól az F.B.I. a C.I.A a T.E.K. és az összes kommandó üldözne meg minden kormány közeli titkos szervezet sarokba szoritanának és lelőnének mert nemadnám megmagam és fegyver lenne nálam túszt ejtenék de egy mesterlövész főbe lő a tetőröl.

A második.: Hősként megmenteném egy lány életét akit vagy nem ismertem vagy nem voltam vele jóban és miközben elintézném azt aki bántani akarja őt megmenteném az életveszélyből halálosan megsebesülnék és úgy halnék meg hogy ő megsajnál és belém szeret.

A harmadik.: Felrobban az egész föld bolygó és mindenki meghal velem együtt :D muhahahahaha!!!!!

Aki elmebeteg őrültnek talál engem annak igaza van.

2014. márc. 20. 01:37
 13/33 piriiiiii ***** válasza:
31%
És, ha valaki szimplán idiótának tart?
2014. márc. 20. 15:49
 14/33 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az is igaz én nem vitatokozom :D de valóban képeslennék egy idő után az ember ölésre ilyentéren sose hazudok.
2014. márc. 20. 17:27
 15/33 anonim ***** válasza:
Zsép folt,kratulálog,bráfó!
2014. márc. 21. 19:56
 16/33 anonim ***** válasza:

#14 Szintén! Bár én tömeggyilkosságra, mondjuk 7 milliárd embert egyszerre( Valaki adjon ciános, kobalt bombát)!

De amúgy én a fájdalom mentes, leggyorsabb halált választanám! És úgy hogy senki ne emlékezzen rám! :3

2014. márc. 23. 02:18
 17/33 anonim ***** válasza:
nagyon helyes :D de egy hidrogén bomba is elég lenne a tömeg pusztításhoz vgy ha az nincs az atom is szóba jöhet :D
2014. márc. 23. 09:44
 18/33 anonim ***** válasza:

Álmomban. :)

Vagy pedig véletlenül egy szakadékba zuhanva.

2014. márc. 24. 15:50
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenből elegem lenne, és tényleg TÉNYLEG semmilyen módon nem lehetne heljrehozni az életemet, akkor felmennék egy nagyon-nagyon magas szikla tetejére, ott először kiordítanám a problémáimat, és ha még ez sem segítene (mármint lenyugodni) akkor csak kiállnék és ledőlnék. Nem is ugornék, csak épphogy kibillenteném magam az egyensúlyomból. Senkitől nem búcsúznék el, mert biztosan megpróbálnának lebeszélni. Maximum egy levelet hagynék valami nehezen fellelhető helyen, hogy valamikor apu megtalálhassa, és akkor azért néhány személyes gondolat még maradna tőlem.
2014. márc. 24. 16:44
 20/33 anonim ***** válasza:
helyrehozni ezt elrontottam
2014. márc. 24. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!