Nektek mi a napotok fénypontja?
Figyelt kérdés
Nejem a hazafele buszozás, és közben zenehallgatás. Nem szeretek se a suliban, se itthon lenni, ez a napom legkedvesebb része.2014. jan. 28. 19:56
11/15 anonim válasza:
Miért is pontozták le az 5-öst? Tök aranyos szerintem :)
Számomra amikor hazaérek, bekuckózok a nappaliba, és vagy egyedül nézek valami filmet, akkor általában angolul, vagy anyukámmal magyarul, ha itthon van. Sétálni is szeretek, egyedül, zenét hallgatva, bár nem ilyen hidegben.
13/15 anonim válasza:
Amikor privit ír egy jó csaj:D
14/15 anonim válasza:
Ma nagytakarítást csináltam a szobámban, kidobtam" egy csomó cuccot, amire már egyáltalán nem volt szükségem, átrendeztem a szekrényem, stb.. Utána olyan jó érzés volt lepihenni, teljesen megváltozott a szobám légköre, ezáltal a hangulatom is sokkal jobb lett.
15/15 anonim válasza:
Nejed a hazafelé buszozás? Sok boldogságot! :)
Nekem az, amikor hazaérek, és visszafekszek aludni, mintha csak 10 perce keltem volna fel, pedig közben lenyomtam néhány felelést, dolgozatot, vizsgát, meg ilyenek. Imádom az a pillanatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!