Volt 9. -esek. Milyen volt 9. be az első napotok? Hogy sikerült beilleszlednetek?
Én kétszer mentem kilencedikbe. Egyszer nulladik másodszor pedig normál kilencedikbe egy másik iskolába.
Mind a kétszer megtaláltam a baráti körömet. Nulladikban barátokkal mentem, másodjára pedig már a 2. napon odaült mellém valaki. Egyik iskolát ( új környezetet) sem vártam. Eleve nem szeretem az iskolát. Amúgy csak add magad, biztosan lesznek barátaid.
18/L (érettségi előtt álló vagyok)
Semmi különös nem volt, az osztály társaim felét már ismertem általánosból, maga hely és a tanárok voltak újjak.
Mondjuk én kellemeset csalódtam, eleinte azt hittem, mindenki merev lesz, és egy szó nélkül kell végig ülni az órákat, de ehhez képest folyton dumáltak szivatták a tanárok egy részét, mindig benyögnek valami poént, van hogy némelyik tanár is beszáll a hülyeségekbe! XD
Mondjuk több anyag van, meg dogák.. :/ >:(
De persze minden függ attól hogy milyen emberek közé kerülsz. :)
Hát én is most megyek kilencedikbe. Így fog zajlani az első nap: Bemegyek. Sziasztok :D Legjobb klikhez csappp. És kész is az elkövetkezendő négy év. ;)
Amúgy szerintem ne izgulj. Lehet, hogy azért mondom ilyen könnyen, mert könnyen barátkozós típus vagyok, meg nem igen vannak elvárásaim az emberekkel kapcsolatban. De hozzá teszem, azt az egyet azért elvárom hogy ugyan ezt kapjam. Szóval utálom azokat akik előítéletesek. Egy időben én is az voltam, és hála a jó égnek mindig pozitívan csalódtam, de akár elsülhetett volna rosszul is a dolog. Szóval lehet hogy egy srác nagyon bun.kón viselkedik, nagyon nem szimpi, aztán beszélsz vele és kiderül róla hogy marha jófej ;) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!