Volt 9. -esek. Milyen volt 9. be az első napotok? Hogy sikerült beilleszlednetek?
Előtte nem tudtam aludni annyira izgultam.
1. órában átmentünk a művházba megnyitásra. /5 percre van a sulitól/ Sikerült of. mögé beülnöm és sikerült ásítanom is. Ofőm akkor be is szólt valamit nekem és röhögött.
1 volt osztálytársammal voltam egész nap illetve sógor húga odajött hozzánk. /addig egyáltalán nem ismertük egymást meg nem ismert senkit 'rajtam kivül' utána még egy másik hasonlóhelyzetbe lévő gyerek társult be hozzánk/ Beültünk az egyik padsor legutolsó padjaiba. Szószerint végig röhögtk az egészet. Az órákon ilyenek voltak: órarendismertetés, of. olvasta a neveket, hogy ki ki, majd próbálta kiosztani a diákokat /emlékezetből/ házirendet olvasta fel, csengetésirend stb.
Én a gimit nagyon vártam. Ennek az volt az oka, hogy a volt osztályom valami szörnyű volt. /annál rosszabb osztályt nem lehetett volna kapni tehát kicsit optimistán álltam az egészhez de minden simán ment/ De nem kell izgulni. Nem lesz nagy gáz. Max eltévedsz a suliba. /én egyszer nyíltnapon egyszer 1.nap tévedtem el:D/
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!