Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt 9. -esek. Milyen volt 9....

Volt 9. -esek. Milyen volt 9. be az első napotok? Hogy sikerült beilleszlednetek?

Figyelt kérdés
Minden apró részletre kíváncsi vagyok :) Írjatok nemet is, ha kérhetem. Én fiú vagyok. Ja és vártátok már az új környezetet? Ha igen mennyire? Én már nagyon várom, bár ahogy közeledik egyre jobban tartok tőle.:(
2013. aug. 20. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem az első év nagyon rossz volt. koleszos voltam egy hétig és hát mit mondjak a suli szarkavaróival kerültem egy szobába. nem éreztem jól magam, az egész hetet végigsírtam, és végül pénteken végleg kiköltöztem. először azt sem tudtam, hogy hol vagyok, de aztán valahogy belerázódtam. nincsenek barátaim, vagyis vannak, de nekik is akkor vagyok jó, ha a házi kell meg ilyesmi. szóval elvagyok magamnak. :) remélem te jobban fogsz járni! :) 16/L
2013. aug. 21. 22:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Gólyatáborban már megismertem az évfolyam nagy részét, pár lánnyal jóban lettem. Hozzájuk csapódtam első nap, leghátsó padot az egyikkel lestoppoltuk, aztán ennyi. Az egy dolog, hogy ma már teljesen más "klikkben" vagyok, de a lényeg, hogy valami haverjaid mindig legyenek.
2013. aug. 21. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, és nem vártam, mivel az általánost szerettem(legalábbis akkor azt hittem), és nem akartam elmenni. De a gimi ezerszer jobb volt, eddigi életem legboldogabb időszaka jelenleg is. 17l
2013. aug. 21. 23:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Előtte nem tudtam aludni annyira izgultam.

1. órában átmentünk a művházba megnyitásra. /5 percre van a sulitól/ Sikerült of. mögé beülnöm és sikerült ásítanom is. Ofőm akkor be is szólt valamit nekem és röhögött.

1 volt osztálytársammal voltam egész nap illetve sógor húga odajött hozzánk. /addig egyáltalán nem ismertük egymást meg nem ismert senkit 'rajtam kivül' utána még egy másik hasonlóhelyzetbe lévő gyerek társult be hozzánk/ Beültünk az egyik padsor legutolsó padjaiba. Szószerint végig röhögtk az egészet. Az órákon ilyenek voltak: órarendismertetés, of. olvasta a neveket, hogy ki ki, majd próbálta kiosztani a diákokat /emlékezetből/ házirendet olvasta fel, csengetésirend stb.

Én a gimit nagyon vártam. Ennek az volt az oka, hogy a volt osztályom valami szörnyű volt. /annál rosszabb osztályt nem lehetett volna kapni tehát kicsit optimistán álltam az egészhez de minden simán ment/ De nem kell izgulni. Nem lesz nagy gáz. Max eltévedsz a suliba. /én egyszer nyíltnapon egyszer 1.nap tévedtem el:D/

18l

2013. aug. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!