Fárasztó, mászkáltam egész délelőtt, bevásároltam, csekkeket befizettem, voltam a NAV-nál ahol megint megállapítottam hogy az ügyintézés nem éppen a csúcson van és most megint mennem kell el intézni a hivatalos dolgokat.
És neked?
Ma kezdtem a fogyókúrám, d.e. felpucoltam egy kg. pulyka-zúzát, kiadagoltam, a mai-holnapi vacsira valót előfőztem belőle.
Utána elmentem csekket fizetni, tegnap 3x voltam a T-Mobilnál, de hiába akartam kivárni, hogy sorrakerüljek, úgy mozognak mint a tetvek. Ma is sokan voltak, ezért elmentem a Postára, 2 perc alatt végeztem.
Zöldségestől haza, megfőztem az ebédemet: 2 db. főtt tojás + fél fej salátát legeltem hozzá. Közben gépeztem.
Ja, és az eső egész nap szakadt, most az előbb állt, el, itt-ott kisütött a nap.
Ebéd után felpucoltam a csirkét és néhány liba-szárnyat, majd meggrillezem, amikor "annak a napja lesz" a fogyókúra leírása szerint. Ennyi. Majd még megcsinálom a vacsit, no nem fogok belepusztulni, sem az elkészítésébe, sem az elfogyasztásába. :))))
Nem túl jó.
Sajnos elég beteg vagyok. A tegnapi infúziótól, ma elkéstem (elaludtam) a mairól. Nagynehezen kitömegközlekedtem és felvettem, közben csurig áztam, utána nagymostam, femostam. Hazajöttek a gyerkőcök, meghallgattam, hogy mi volt a suliba. Még tanulnom kell egy vizsgára, vacsorát főzni és próbálni időben elaludni este, mert holnap kihúzzák a bölcsességfogam.
Ezek nem a legszebb napjaim.
Neked Kérdező?
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!