Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen ma a napotok?

Milyen ma a napotok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 22. 14:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
elég unalmas. suliban kb nem történt semmi. aztán a parkba mentem pár orsztálytársammal, vicces történeteket meséltek és azon nagyon röhögtem, az jó volt :DDD aztán most hazajöttem és ennyi... mdinjárt megyek a délutáni pihenőmre :d
2013. máj. 22. 14:34
 2/21 anonim ***** válasza:
Nálunk esős, nálad úgy látom unalmas. :)
2013. máj. 22. 14:45
 3/21 anonim ***** válasza:
Napos, esős vegyesen. Eddig melóztam, most nemrég jöttem haza, kajáltam, most pihenek, aztán kimegyünk barátnőmmel a házunkhoz, és elkezdjük a régi bútorokat kidobáljuk a használhatót félre, aztán felkészítjük a terepet a hétvégi felújításra.
2013. máj. 22. 14:55
 4/21 anonim ***** válasza:

Fárasztó, mászkáltam egész délelőtt, bevásároltam, csekkeket befizettem, voltam a NAV-nál ahol megint megállapítottam hogy az ügyintézés nem éppen a csúcson van és most megint mennem kell el intézni a hivatalos dolgokat.

És neked?

2013. máj. 22. 14:57
 5/21 anonim ***** válasza:
unalmas. Suliban voltam , hazajöttem kajáltam most meg gépezek este pedig tornáázok :)
2013. máj. 22. 15:20
 6/21 anonim ***** válasza:
Remes! Valoszinuleg megbuktam fizikabol, igy szobeliznem kell. Mindezt ugy, hogy 3 hete tanulom... (egyetemi)
2013. máj. 22. 15:27
 7/21 anonim válasza:
Nem túl jó. Suliban voltam. És abban ez a legrosszabb, hogy ma sok tantárgyból írtunk dolgozatot( történelem, fizika, kémia ) Most meg itt ülök a gépnél és unatkozok.
2013. máj. 22. 15:32
 8/21 anonim ***** válasza:

Ma kezdtem a fogyókúrám, d.e. felpucoltam egy kg. pulyka-zúzát, kiadagoltam, a mai-holnapi vacsira valót előfőztem belőle.

Utána elmentem csekket fizetni, tegnap 3x voltam a T-Mobilnál, de hiába akartam kivárni, hogy sorrakerüljek, úgy mozognak mint a tetvek. Ma is sokan voltak, ezért elmentem a Postára, 2 perc alatt végeztem.

Zöldségestől haza, megfőztem az ebédemet: 2 db. főtt tojás + fél fej salátát legeltem hozzá. Közben gépeztem.

Ja, és az eső egész nap szakadt, most az előbb állt, el, itt-ott kisütött a nap.

Ebéd után felpucoltam a csirkét és néhány liba-szárnyat, majd meggrillezem, amikor "annak a napja lesz" a fogyókúra leírása szerint. Ennyi. Majd még megcsinálom a vacsit, no nem fogok belepusztulni, sem az elkészítésébe, sem az elfogyasztásába. :))))

2013. máj. 22. 15:37
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem túl jó.

Sajnos elég beteg vagyok. A tegnapi infúziótól, ma elkéstem (elaludtam) a mairól. Nagynehezen kitömegközlekedtem és felvettem, közben csurig áztam, utána nagymostam, femostam. Hazajöttek a gyerkőcök, meghallgattam, hogy mi volt a suliba. Még tanulnom kell egy vizsgára, vacsorát főzni és próbálni időben elaludni este, mert holnap kihúzzák a bölcsességfogam.

Ezek nem a legszebb napjaim.

Neked Kérdező?

30/N

2013. máj. 22. 15:47
 10/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jól! Pont abban a fél órában tudtam napozni egyet, amikor kisütött a nap. Most esős idő van, de felhangosítottam a zenét és táncoltam. Készítettem finom pirítóst magamnak, tettem rá vajat, sajtot és paprikát, nyami. :)
2013. máj. 22. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!