Ti nem érzitek azt, hogy minden napotok egyforma, monoton?
Figyelt kérdés
Ugyanaz a rutin mindennap:pelenkázás, etetés, éjszakázás, főzés, bevásárlás, pelenkázás, etetés,takarítás,stb. Imádom a gyerekeimet (ikrek fiú-lány 4 hónaposak), nem azért, mert unatkoznék, hanem ez a monoton mindennapok. Szoktunk menni sétálni, ennyi. Csak én érzem úgy, hogy minden napom egyforma? Azon kívül, hogy az ikrek nagyon szépen fejlődnek,és a férjem csodálatos apa, ez az, ami boldoggá tesz! De ő is csak este ér haza, akkor van felnőtt társaságom. Segítségem nem volt, de nem is ez a lényeg. Tudom, amint idősebbek lesznek a gyerekek, minden nap valami újat produkálnak.2013. máj. 11. 20:03
1/12 anonim válasza:
én télen éreztem borzasztó rosszul magam emiatt ki se tudtam mozdulni a lányommal. hát sajna ők még kisebbek később majd több programotok lehet. nekem is nagyon hiányzik a felnőtt társaság, ha férjed időbe megjön és átveszi a babákat ugorj el egyet barátnőzni. vagy menj el valakivel futni mindig ugyanazokon a napokon. és akkor az egy kicsit színesebbé teszi talán.
2/12 anonim válasza:
de abszolút így érzem.Pedig mi sokat megyünk ide-oda, a lehető legkevesebbet vagyunk itthon, de minden nap ugyanaz a rutin.
3/12 anonim válasza:
Ên is pont ezt érzem. Megbeszèltem apàval heti 2 nap reggel megyek tornàzni és egy este vagy dèlutàn barátnőzni. Lehet neked is ezt kellene tenned.
4/12 anonim válasza:
Én nem érzem így.
6 hónapos pici anyukája
5/12 anonim válasza:
dehogynem télen tiszta depressziós is voltam,most már jobb,de sokszor már nagyon unom az egészet,2 éves fiam idebent pörög,szétpakol meg sem áll kimegyünk,nem lehet vele haladni rászólok nem érdekli,sokszor nagyon elegem van az egészből,úgy érzem könnyebb volt még kisebb volt,pedig akkor sem volt könnyebb barátnőm azzal nyugtatott 3 éves kor után jobb lesz hát remélem
6/12 anonim válasza:
lemaradt mindennap ugyan az a nyűglődés az alvással,az evéssel,szóval lehet változatosabb valamivel,mint egy néhány hónapossal de ugyanolyan monoton mindennap
7/12 A kérdező kommentje:
egész nap "rohangálok", az egész háztartás vezetése rám vár, na meg a gyerkőcök etetése-pelenkázása-altatása, ez sem 5 perc, mosok, főzök, takarítok, postára sétálunk,boltba, szóval nem unatkozom,(nem panaszkodom, imádom ezt csinálni) de már tudom előre a holnap utáni dolgomat is: ugyanezek.. a férjem egész este a gyerekekkel van, játszik velük, közösen fürdetjük őket, amikor elaludtak a gyerekek, akkor tudunk beszélgetni. Nem panaszkodom, hiszen az életeim, csak néha hiányozna egy kis változatosság. Hetente egy alkalom, pl amikor mennénk rokonokhoz, vagy bárhová.
2013. máj. 11. 20:28
8/12 anonim válasza:
látod te is megfogalmaztad mi lenne jó heti egy alkalom. beszéld meg férjeddel és ha tudsz menj, nagyon be lehet fásulni a monoton mindennapokba. neked is kijár a lazítás.
9/12 anonim válasza:
Én most érzem nagyon szarul magam.. Még terhes vagyok, de január óta itthon vagyok mert, megszűnt a munka, amúgy is elérkezett a holtpont, hogy most már nem bírom tovább.. erre egy hónapja kitalálták, hogy na mostantól feküdjek...
Most már komolyan börtönben érzem magam... nem tudok semmit csinálni pedig a babának már kéne a dolgokat rendezgetni..
Szóval én meg alig várom, hogy végre kint legyen a baba, és végre tudjak valamit csinálni... mert ettől rosszabb nincs.. ezt komolyan mondom..
10/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó: tudom mit érzel, a 30. héttől feküdnöm kellett, koraszülés veszélye miatt, ahhoz képest a 37. hétig voltak a pocakomban :-) na az tényleg rosszabb volt, mert akkor nem csinálhattam semmit,( most meg nyakig vagyok a tennivalókkal :-D ) milyen idős kismama vagy?
2013. máj. 11. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!