Ti nem érzitek azt, hogy minden napotok egyforma, monoton?
Figyelt kérdés
Ugyanaz a rutin mindennap:pelenkázás, etetés, éjszakázás, főzés, bevásárlás, pelenkázás, etetés,takarítás,stb. Imádom a gyerekeimet (ikrek fiú-lány 4 hónaposak), nem azért, mert unatkoznék, hanem ez a monoton mindennapok. Szoktunk menni sétálni, ennyi. Csak én érzem úgy, hogy minden napom egyforma? Azon kívül, hogy az ikrek nagyon szépen fejlődnek,és a férjem csodálatos apa, ez az, ami boldoggá tesz! De ő is csak este ér haza, akkor van felnőtt társaságom. Segítségem nem volt, de nem is ez a lényeg. Tudom, amint idősebbek lesznek a gyerekek, minden nap valami újat produkálnak.2013. máj. 11. 20:03
11/12 anonim válasza:
28 hetes vagyok, amúgy nem lenne gáz ez a fekvés, ha előtte nem töltöttem volna itthon 4 hónapot :D
Mindegy az vigasztal, hogy már nem sok van :D
Sajnos már régóta nagyon fáj a csípőm, olyan vagyok mint egy öregasszony, és emiatt is rossz, mert még mozogni is nehezen megy.. de ez már remélem elmúlik ha meglesz a baba..:)
12/12 A kérdező kommentje:
veled érzek :-( nekem 3250 gramm volt a fiam, 3200 gramm a lányom, szóval megértelek, amikor a hátfájásról beszélsz :-D elmúlik, mihelyst a karodban tartod őket! Vagyis őt! :-D na, meglátszik, hogy nem szoktam gépezni sem, nem azt írom, amit szeretnék :-D boldog babavárást!!!!
2013. máj. 11. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!