Anyukák! Hogyan telik egy napotok 4 hònapos babával?
Figyelt kérdés
Mikor keltek, fekszetek hàzimunka, jàték a babàval mikor mit séta stb......2013. máj. 14. 16:58
1/1 anonim válasza:
mi fél 6körül kelünk-szopizunk.picit ő még visszaalszik kb 1órát én itt végzek némi házimunkát...kel és szopizik:)ha jó idő van kicsit kimegyünk a kertbe ,aztán önálló foglalkoztatás imád játszani a kiságyra szerelt játékkal lökdösi.püfföli,jokat kiabál csörgőzik.én itt felteszem az ebédet.aztán szopizunk:)séta.pl.boltba.kocsiban lehet picit alszik,de inkább nem:)szopizunk:)aztán dumálunk csakúgy harsog a kis hangja,nevet,mindig mosolyog,néz mint aki érti:)picit alszik én mosok ,vasalok szopizunk:)délután még kimegyünk kertbe kicsit,aztán nagyágyon játszunk,bohockodom neki...szopizunk:)megint kicsit önállosítom pl.hasra teszem kirakom a nagyágyra a játszószönyeget.én meg mondjuk porszívozom.fél 7-7 felé fürdés,masszírozás kicsi bohockodás szopizunk:) szundi -neki .kis idő magamra fürdés olvasás ,tv,9körül leragad a szemem.éjszaka 2-3 esetleg 4szopi:)ne nevess tényleg irtó sokat szopizik...hát ennyi nagyjából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!