Diákok nektek miből áll egy napotok? (délután)
Haza sétálok, TV-t nézek, elkezdek tanulni, utána jön a magántanárom, akivel +1 óra tanulás (matek), következő nap angol tanár, utána amit még nem tanultam meg, azt természetesen megtanulom, oda ülök a géphez, lefürdök, és 10 óra felé alszok, (rossz alvó vagyok) vagy ha szükséges átolvasom még az anyagot, utána lefekszek aludni.
15/F.
Elöször buszra ulök és haza megyek. Ez kb 35 perc.
Aztán megebédelek.
Felmegyek facera meg emailre.
Aztán kb 50 perc saját testsúlyos edzés/futás. Utána evés.
Aztán zuhanyzás és 1 vagy 2 óra tanulás.
sok idöt megspórolhatsz ha nincsenrk barátaid
(16/f)
4.30-kor felkelek, 6-kor suliban vagyok, este 6-kor hazaérek, tanulok, fürdök alszok. Ez szerencsére egy héten csak kb. 3× van.
Ma pl. 5.30-kor keltem, 7-kor bent voltam a suliban, délután három után hazaértem (ritkán vannak buszok, de úgyis csak fél háromkor megyek ki a suliból, eddig van órám), itthon 1-1,5 óra edzés, utána ebéd(mert a buszon hazafelé csak egy fél szendvicset eszek mindig, hogy legyen erőm edzeni), aztán tanulok, ha van időm még felmegyek netre, zuhany, majd a lehető legkorábban alvás.
Hazaérek a buszocskázásból 3-kor, vagy 4-kor (attól függ, hogy hány órám van), ebédelek, átöltözök, pihenek egy fél órát.
Aztán megtanulok, sosem szerettem halogatni, mert nem jó belegondolni este 8-kor, hogy még tanulnom kell.
Ha csütörtök/péntek van, haverokkal megyek biciklizni, más napokon (és amikor rossz idő van), akkor itthon edzek, gépezek, zenét hallgatok mikor mit csinálok. + ha van valami munka (pl. tegnap favágás), akkor muszáj azt csinálnom.
7 körül eszek, fürdök, és 8-9 környékén az ágyban vagyok, nem bírok sokáig fent lenni, mert másnap mosott sz*r lesz belőlem. Nem is érdekel, hogy mások ezzel cikiznek, hogy csörög a pizsama, nekem fontos az alvás, és kész.
Reggel 5:30-kor kelek (kivéve pénteken 5-kor a 0. órám miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!