Nektek mi a napotok fénypontja?
Szintén a busz és a zene... Én is utálok az iskolában és otthon is lenni, de ha csak bámulok ki a fejemből miközben egy másik világban vagyok az megnyugtat. Valamint aludni én is szeretek, de elég balhés középsuliba járok szóval este inkább mindig kimerülésig gyúrok. Másnap órákon alszok.
15/F
Apukám reggel jár dolgozni, hajnali 5-kor indul a közeli városba, ahol a barátom lakik. Bemegyek vele autóval, bemegyek a barátomhoz (van kulcsom, fel sem ébresztem), bugyira-pólóra vetkőzök, és bebújok mellé. Olyankor van időm pihenni, élvezem a semmittevést, a teste melegét, vagy ha a közös cicánk ébren van, akkor a simizését.
A másik pedig este, elalvás előtt van. Utálok csöndben elaludni, mindig időzítőre állítom a tévét, és elalvás közben oda-odafigyelek. A legjobb rész az, amikor még hallom a zajládából kiszűrődő hangokat, de már olyan kába vagyok, hogy azt sem tudom, mit beszélnek :)
:)
Az egyik egy e-mail :D egy kedves személytől.
A másik az, hogy sikeresen leraktam egy vizsgám.
Amikor meló után hazaérek.
Aludni én is szeretek, a fürdés is pozitív, csak ezek azt jelentik hogy vége a napnak, másnap hajnalban megint kelni kell, munkába menni, gyalogolni a hidegben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!