Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen hülye az egyik tanár?

Miért ilyen hülye az egyik tanár?

Figyelt kérdés

Suliban egy női tanár a fejébe vette hogy fogyózik és állandóan az egyik osztálytársammal beszélget valami zöld kávé kapszuláról, hogy az neki bevált-e, mert ő már x hónapja eszi és csak hízott.

Na már most persze hogy hízik, hogyha ugyanúgy sz*r kajákat eszik, nem mozog valószínűleg semmit sem...

Ezt még rá lehet hagyni, mert ilyen ostoba hogy megvesz minden bogyót mert azt hiszi csodaszer. De hogy mindig beszólogat, megjegyzéseket tesz azokra akik vékonyak, vagy normál testalkatúak szerintem már bunkó dolog.

#tanár #pedagósus
2014. jan. 2. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan "bogyók", amik tényleg hatásosak...amíg szedi. Persze nem fogyaszt és nem is csodaszer. Szándékosan nem írom le melyik az, mert senkinek sem ajánlom.

A lényeg, hogy viszonylag gyors és eredményes fogyás érhető el a segítségével. Csakhogy ez addig tart amíg szeded, utána visszahízol.

2014. jan. 2. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt mi sem tudjuk sajnos:S:D
2014. jan. 2. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dilós.
2014. jan. 2. 22:57
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Ugye nem biológiát tanít?
2014. jan. 2. 23:04
 5/12 A kérdező kommentje:

Nekem testépítés a hobbim, legszívesebben úgy megmondanám neki a véleményem, egy hétig megállás nélkül üvöltve beszélgetnék el vele. :D

Nem, hála az égnek nem azt.

2014. jan. 2. 23:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy van a tanitványai között egy ilyen okos lángelme.
2014. jan. 2. 23:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit érdekel téged? jjjjaaaaaaj
2014. jan. 2. 23:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Egyrészről hogy hagyja már béként az osztálytársamat, mert szerencsétlen nem tud a szünetekben magára maradni, ez a nő mindig felkeresi, hogy "fogytál már? te hol tartasz, hány kiló? neked sincs semmi?"

Másrészről amikor ok nélkül csak csúnyán néz egy átlagos lányra a folyosón. (akire csakis azért haragszik mert vékony), legszívesebben leordítanám a fejét.

2014. jan. 2. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez neked miért fáj? Így él még legalább 500000 ember. Lehet, hogy nemsokára te is.
2014. jan. 2. 23:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem érdekel engem a tanárnő magánélete és a fogyókúrája, de ne legyen emiatt tapló az iskolában...
2014. jan. 2. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!