Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki wc-n van (pl. pláza...

Dorkaaaaaaaaaa kérdése:

Ha valaki wc-n van (pl. pláza ) és ha rá nyitnak mert nem zárja be, akkor kinek kinosabb az akire rányitnak vagy az aki rányit? (elég hülye kérdés de a keddi napom avval telt el hogy erre nem birtam rájönni)

Figyelt kérdés

2013. dec. 28. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Annak akire rányitnak, volt már benne részem.
2013. dec. 28. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én iskolában nyitottam már rá valakire így, ott pl. nekem volt kínosabb, mert egyrészt látta 1-2 ember még, másrészt elkezdte pletykálni az osztálytársainak a dolgot.

De máshol, ahol idegenekről van szó, ott talán kínosabb annak, akire rányitnak.

2013. dec. 28. 14:38
 3/7 intrepid ***** válasza:
100%
Kellemetlen az mindkettőnek. Olyankor ülhet a porcelánon akár Heidi Klum is, én ha rányitnék biztos hogy zavarba jönnék, és nem a látványban gyönyörködnék.
2013. dec. 28. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rám már többször rám nyitottak, de fordítva, hogy én nyitottam volna rá valakire, még nem volt. Nekem kellemetlen volt nagyon, ez tény.
2013. dec. 28. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A legkínosabb, ha beszarik a zár, mikor benn vagy.Én már jártam így, azóta nem zárom magamra.Ennél az is jobb, ha benyitnak, bár nem nagyon tudnak, mert közben fogom a kilincset.

Szerintem annak kéne kínosabb legye, aki benyit, mert ugye kopogni csak taplóéknál nem szokás.

2013. dec. 28. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Annak kínosabb, akire rányitnak. Mert ő van ott majdnem félmeztelenül. Rám is már nyitottak rám... :D A Tesco-ba elmentem wc-re, és nem mertem elfordítani a zárat, mert az volt benne, hogy mi van ha beszorulok... szóval nem fordítottam el, és rám nyitott egy német nő. Sűrűn bocsánatot kért. Azóta megtanultam, hogy bezárom a wc ajtót, és ellenőrzöm, hogy tényleg bezártam-e. :D

Volt mikor én is rányitottam valakire, az nekem is kínos volt.

2013. dec. 28. 18:37
 7/7 A kérdező kommentje:
hát mondjuk már velem is elő fordult mindkét eset ,de szerintem az a legkínosabb ha suliba mert akkor ugye minent hülyeséget kitalálnak és/vagy elmondják mindenkinek.......
2013. dec. 29. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!