Miért plázáznak a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 19:09
1/12 anonim válasza:
Legalább kimozdulnak otthonról.
2/12 anonim válasza:
Mert ezt látják a tévében és azt hiszik hogy menő. Én csak akkor járok ha kell onnan valami.
3/12 anonim válasza:
mert a szüleik nem foglalkoznak velük. fura módon a családcentrikusabb nyugati országokban konganak az ürességtől a plázák még hétvégén is.
4/12 anonim válasza:
Mert ott fűtenek és nem kell venni semmit.
5/12 anonim válasza:
Mert úgy tűnik, hogy ott minden értük van. Pedig csak a pénzt akarják kihúzni a zsebükből.
6/12 anonim válasza:
Nincs jobb dolguk. De mondok pár dolgot aminél még az is jobb:
- Alkohol cigi és drog.
- Rablás, rongálás.
- Balhézás.
- Otthon kockulás egész nap.
- Mások b*sztatása.
7/12 anonim válasza:
Panganak a pélázák az ürességtől? Hát nem tudom, egyes nyugati országokban akkora plázák vannak, amekkorák itt a Parlament épülete kábé. És tele vannak. (Tapasztalat.) Elképzelhető, hogy turisták vannak ott, de hogy panganak...
Amúgy a régebbi fiatalok is plázáztak, és azért, mert ugyanolyan közösségi hely, mint egy köztér, egy diszkó, vagy vmi, csak itt más elfoglaltságokkal.
8/12 anonim válasza:
Én az egész pláza cica, pawa stílust visszataszítónak tartom, mégis rendszeresen járok plázába. Egyrészt vásárolni, mozizni, enni, másrészt pedig nem tudok mégegy olyan helyet ahol kultúrált fiatalok között lehetnék az egyetemen kívűl.
9/12 Nem kell lepontozni! válasza:
Mert szeretnek vásárolni, nézelődni. Legalább mozognak.
10/12 anonim válasza:
írtam én egy szóval is hogy minden nyugati országban kedves trollocska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!