Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen messze vannak a fiatalo...

Milyen messze vannak a fiatalok az antik embereszménytől, ahol szégyenletes volt a kövér ember, de már mai a tizenévesek is lusták, kövérek, tesznyék. A jövő gyógyszeripari ügyfelei. Mitől lennének képesek a változásra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 21:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
Szégyenletes a kövér ember...ásd el magad.
2013. jún. 15. 21:26
 2/20 anonim ***** válasza:
30%
Öld meg magad most. Légyszíves! :)
2013. jún. 15. 21:34
 3/20 anonim ***** válasza:
33%
Te inkább haljál meg!
2013. jún. 15. 21:37
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajna ez van: a kövér ember egészségtelenül él és táplálkozik és lusta a szemléletváltásra. Ez az állapot kényelmes.
2013. jún. 15. 22:42
 5/20 Justicar ***** válasza:
30%
Vagy beteg. Keress egy gödröt, feküdj bele, s kérj meg valakit, hogy takarjon be földdel.
2013. jún. 15. 22:49
 6/20 anonim ***** válasza:
42%

Fentebb megérkeztek a "tesznye" fiatalok, hogy válaszoljanak a kérdésedre.

Te ezzel a kérdéssel ébredtél egyébként? Ahhoz, hogy vicces legyen, túl okoskodó lett, ha meg komoly, annál rosszabb...

2013. jún. 15. 23:04
 7/20 Justicar ***** válasza:
38%
Tévedés! Véletlenül sem vagyok kövér, csak akkora egy baromságot írt, hogy az fájdalmas.
2013. jún. 15. 23:10
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

7: Fenntartom a véleményem, hogy a kérdező valószínű viccesnek szánta a kérdést, csak nem jött össze.

Ettől még elég birka dolog, hogy ideállítotok ti négyen, és valamennyien a halálát kívánjátok, változatos módokon. Ez szintén nem vicces.

2013. jún. 15. 23:14
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nyers a kérdés stílusa, de sajnos van benne valami. Sokan lustaságból/kényelmességből eszik a szemetet, híznak el, holott ezzel az egészségüket teszik kockára - aztán meg jó eséllyel kialakul valami betegség, és utána már késő bánat.

Úgy vettem észre, hogy aki el van hízva, az legtöbbször nem betegség miatt az, hanem mert akaratilag gyenge. Más magyarázatot legalábbis nem találok arra, hogy tudja a kockázatokat, és bár bevallása szerint elege is van megjelenéséből, de csak azért is bőséggel vacsorázik, meg chipset majszol a TV előtt, jó kis cukros üdítővel leöblítve azt. Én is erősen hajlamos vagyok hízásra, ha kedvem szerint csemegéznék, akkor könnyebb lenne engem átugrani, mint megkerülni, de épp ezért veszek erőt magamon, mert egyrészt zavar, ha van felesleg rajtam, másrészt meg nem sok kedvem van orvoshoz járni.

2013. jún. 16. 00:19
 10/20 anonim válasza:
23%
Hát én nem vagyok elhízott,de magasról teszek a kövér emberekre :D Lusták? Kit izgat, már rég nem 2000 éve vagyunk, hanem most. Ezt kéne felfogni.
2013. jún. 16. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!