Szerinted is egyre több a buta gondolkodású ember?
Azt veszem észre, hogy az embereknek van 2 csoportja. Az egyik csoport elképzelései és gondolkodásmódja a világról szöges ellentéte annak, amit a másik csoport képvisel.
Nem kell, hogy mindenki egyformán vélekedjen a világ dolgairól, de kezdem úgy érezni, hogy rengeteg buta ember van, akik nem látnak ki a fejükből, betokosodva élik mindennapjaikat és szilárd meggyőződésük van olyan dolgokról, melyről mondjuk egyetlen helyen olvasnak/hallanak, de máshol nem néznének utána, hogy valójában miről is van szó.
És ez a felfogás... Én sem vagyok mindenben szakértő vagy ilyesmi, de gondolkodó embernek tartom magam és marhára zavar, hogy ennyi buta vesz körül.
1#
A többi kategóriában nem kap az ember választ semmire szinte... Csupán azért írtam ide a kérdést.
4#
Egyáltalán nem beszélgetni akarok, hanem a véleményekre vagyok kíváncsi. De ebből is látszik, hogy egy újabb buta emberrel futottam össze, mert nem hinném, hogy Te erre magadtól nem jöttél rá.
Hát,szexben istencsászár vagyok,így abban jó,hogy nem tudnak nekem új és jó dolgot mondani.Párkapcsolatban is maximalista vagyok,persze tökéletlen ebben,de nem is hiszem,hogy ebben lehet tökéletes valaki.
Erkölcsök terén is hajthatatlan vagyok,aki ribanc a szememben,az akármit tesz,vagy mond,az is marad.
Szóval szerintem van akinek sziklaszilárd az önbizalma,az értékrendje,és (ha igaza van),akkor ez nem is gond.Mindenhez érteni is lehetetlen,ezt a tudomány kategoriába is beírhattad volna.Ott is vitatkozom sokat,de ha egyértelművé válik,hogy tévedtem,akkor el ismerem,és onnantól már jól tudom.
Butább dolog-e egy szimplán csak visszakérdezőt lebutázni, bármilyen véleményformálása előtt annak nevezni, mintsem belátni, hogy van abban valami, amit mondtam...
Sosem beszélgettünk, nem ismersz.
Lehet butább vagy...?! Ki tudja (: De veszekedhetsz.
Az okos embereknek megmarad a vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!