Szerinted is egyre több a buta gondolkodású ember?
Azt veszem észre, hogy az embereknek van 2 csoportja. Az egyik csoport elképzelései és gondolkodásmódja a világról szöges ellentéte annak, amit a másik csoport képvisel.
Nem kell, hogy mindenki egyformán vélekedjen a világ dolgairól, de kezdem úgy érezni, hogy rengeteg buta ember van, akik nem látnak ki a fejükből, betokosodva élik mindennapjaikat és szilárd meggyőződésük van olyan dolgokról, melyről mondjuk egyetlen helyen olvasnak/hallanak, de máshol nem néznének utána, hogy valójában miről is van szó.
És ez a felfogás... Én sem vagyok mindenben szakértő vagy ilyesmi, de gondolkodó embernek tartom magam és marhára zavar, hogy ennyi buta vesz körül.
19#
Köszönöm szépen a te válaszod is. Bár ezt nem írtam a kérdésemben, én nem kifejezetten az összeesküvés-elméletekre gondoltam, mert az számomra megint egy másik témakör. Abból is van a két csoport, akik teljes mértékben elutasítják és akik hisznek benne. Én ezzel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy empatikus alapon bármely csoport tagjainak gondolatait és véleményét megértem, elfogadom. Az összeesküvés-elméletekről mindenkinek saját joga dönteni, hogy mit hisz, mi a meggyőződése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!