Van olyan ember, akit csak látásra ismertek, és nem szeretitek, sőt utálljátok? Mit lehet utállni egy olyan emberbe, akit nem is ismertek?
Lehetetlen ismeretlenül utálni valakit. Aki ezt teszi, az végtelenül ostoba, hiszen ha valakit nem ismerünk, akkor fogalmunk sincs, hogy milyen ő. Amiket gondolunk róla, azok csak feltételezések. Olyan természetesen van, hogy valaki nem szimpatikus, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, na de utálni...az más. Utálni csak azt lehet, akit ismerünk, akit van miért.
És sajnos mindenki rögtön ítél (igen, én is), pedig semmi értelme. Volt régen egy csaj, aki ide költözött a környékünkre. Ahogy írod, beképzeltnek hittem, mert annak látszott. (Nem utáltam, hiszen nem ismertem, csak nem volt szimpi) Aztán egyszer mindketten épp kutyát sétáltattunk, elkezdtek játsszani a kutyáink, így akaratlanul is beszédbe elegyedtünk. Kiderült hogy nem is beképzelt, sőt, jófej. Ez 9 éve volt, és azóta ő a legjobb barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!