Van olyan ember aki sosem tanult itt aztán középben elkezdte és sikerült neki le érettségizni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 13:25
1/5 anonim válasza:
Aki nem tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos.
2/5 anonim válasza:
Én középben sem tanulok, de egy 3-as átlagom megvan :D Mondjuk szeptembertől már elkezdek, mert időközben meglett a célom:D
3/5 anonim válasza:
Én nem tudom hogy érettségiztem le, bazi nagy mázlim volt, hogy az összes tétel közül abból a néhányból húztam, amit pont a legjobban tudtam. A 4 évben elbambultam, egy időben még lógtam is és abban az évben a kémiatanárnőmnek annyira tetszett az év közbeni szereplésem, hogy úgy döntött, augusztusban még egyszer meghallgatná.
Valahogy leérettségiztem, egy évet még elvoltam tanulgatva, aztán dolgozni mentem. Én, aki korábban szenvedtem a suliban, lógtam, a munkahelyemen megtáltosodtam, keményen dolgoztam. Később újra tanulni kezdtem, már azt, ami érdekelt, úgy mentem vizsgázni, hogy volt amibe bele se kérdeztek, úgy elmondtam, hogy csak azt mondták, hogy ez ötös....
4/5 anonim válasza:
Én 6. óta nem tanultam, érettségire is annyit készültem, hogy megnéztem milyen témák vannak egyáltalán. Mégis lett 3db 3-asom és 2db 5-ösöm. (tavaly) Mondjuk én nem akartam egyetemre menni, ezért nem tanultam.
5/5 anonim válasza:
Idén érettségizek én is (hétfőn szóbeli) Írásbelire semmit nem tanultam és sikerült össze kukáznom a pontokat szóbelire,maradt 3.5 napom,de eddig semmit nem tanultam,az angol valószínűleg meglesz mert abból "jó" vagyok a többi meg majd alakul .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!