Miért élvezik az emberek, ha megalázhatnak másokat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 15:21
1/8 anonim válasza:
Mert ebből nyerik az energiájukat.
3/8 anonim válasza:
Mások megalázásával próbálják elfedni saját hibáikat, hamis önbizalmat nyerve belőle.
4/8 anonim válasza:
Mert attól lesznek "kemények".. Önbizalmat ad nekik ,ha a kisebbet ,gyengébbet megalázhatják és akkor majd jót nevetnek a többiekkel ,hogy ők milyen rajok.. Épp ezért nem szabad ezt ,hagyni mert később csak rosszabb lesz.. Tapasztalatból mondom ,hogy ki kell állni magunkért...
5/8 anonim válasza:
Valamikor én is ilyen kis g*ci voltam, még gyerekkoromban. Idővel aztán megváltoztam, ma már gyűlölöm az olyan embereket, amilyen én is voltam. Valójában szánalmasak, és nevetségesek az ilyen emberek, csak ők képzelik az ellenkezőjét.
6/8 anonim válasza:
Így van. Nagyon kilóg a lóláb, hogy ezzel csak koldulja azt az érzést, amikor egy pillanatra többnek gondolhatja magát a másik embernél. És magától értetődő, hogy azért szorul rá erre, mert nagyon bizonytalan. Sokan belefolynak a játékába, mintha az áldozatszerep miatti állandó duzzogás fontos része lenne az életüknek... :)
7/8 anonim válasza:
mert sátáni jó érzés muhahahhahaaaaa
8/8 anonim válasza:
Ennek szerintem több oka is lehet, például szadista hajlam, bizonytalanság kompenzálása (ilyen esetekben annyira elvakítja őket az, hogy elégtételt szerezzenek, hogy nem érdekli őket, mivel jár ez). Vagy a magát másokkal való összehasonlítgatás eltorzultabb formája, ha gy gondolkodik az illető, hogy nem neki kell fejlődnie, hanem másokat kell lenyomni. Esetleg irigység, alacsony érzelmi intelligencia, primitívség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!