Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik élvezik a szexet? Mi van ha egy taszító alak a vendégük? Akkor nem nedvesednek be és fáj nekik?
HA esete a pali, meg nem nagyon bunkó vele, akkor szerintem élvezheti simán. Nem vagyok nő, így nyilván ez egy feltételezés. Én ha kanprosti volnék, biztos így volnék vele.
Ha bejön a nőkuncsaft, akkor van jó szex.
Ha negyon nem esetem, akkor idegenkedek tőle.
Ezek is így lehetnek vele. Szerintem nem mind emocionális ezek közt a lányok közt, mint a családanyatípusok.
HA jópali van, akkor könnyű a pénzkerset is.
Ha gyér pali megy, akkor egy kicsit melósabb a napja, de tűrhető. Egy szippantós autón dolgozni még kényelmetlenebb.
utólsó mekorát tévedsz , vannak jó pasik akik jól néznek ki de nem akarnak csajt felszedni és szótlanok vissza húzodók és inkább prostiznak mint én .vannak a kő gazdagok akik szintén prostiznak, vannak az olyan palik is akik azért járnak hogy extrémebb vágyaikat kiéljék.
ronda embernek is lehet 100 nője jó pasinak meg lehet egy se ha nem nyitott és helyekre se jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!