Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik élvezik a szexet? Mi van ha egy taszító alak a vendégük? Akkor nem nedvesednek be és fáj nekik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 18:38
11/12 anonim válasza:
Prosti vagyok és nem élvezem egyik vendégemmel sem. Nekem az a feladatom hogy a vendégeim azt gondolják hogy szexistenek....
Amúgy síkosító, egy kis színészkedés és a legtapasztaltabbaknak sem tűnik fel hogy az egész csak egy színjáték. Ez van...
12/12 anonim válasza:
Dehogy elvezik!!!akar jo pasi akar nem..mar olyan begyakorolt rutin szeru nekik ez a munka mint egy villanyszerelonek kabelt cserelni..mind szinjatszas az illuzio kedveert hogy a pasi azt gondolja mennyire jo vele ..meg be sem nedvesednek..mielott megy a pasi . felrak egy dionyi sikositot aminek se illata se ize..semleges..alig varjak hogy leteljen az X ora hogy pihenhessenek..pl mint te is ha dolgozol varod a szunetet. ebed szunet stb..na igy vannak vele ok is!! az tuti hogy nem elvezi!!ezert sem mennek soha Qvahoz kefelni..voltam en is prostival de csak copatas pont ezek miatt..mert olyan nyilvanvalo hogy nem elvezi..az mind csak megjatszas a pasi fele..kozbe meg fel szemmel az orat lesi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!