Csajok! Mit tennétek, ha találnátok egy pláza mosdójában egy teljes "üveg" szájfényt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 19:13
3/15 anonim válasza:
Szintén ott hagynám, még akkor is, ha egyáltalán használnék ilyesmit (sose szoktam).
4/15 anonim válasza:
Hagynam. Nem hasznalok, de ha hasznalnek is, felnek, hogy elkapok valamit.
5/15 anonim válasza:
Ha valami nagyon drága márkás darab akkor se próbálnám ki..bármi lehet már benne mások jóvoltából..meg amúgy is bármit elkaphatok..viszont,ha parfüm lenne vagy körömlakk kipróbálnám :D
6/15 A kérdező kommentje:
Értem. :D Nos az történt hogy véletlenül pont egy - számomra - túlságosan erőteljes színű szájfényt vettem. Teszter nem volt belőle így nem nézhettem meg. Mivel nincs senki akinek odaajándékozhatnám, így arra gondoltam hogy sorsára hagyom egy ilyen forgalmas helyen hátha valakinek kellene. De ezek szerint nem jó ötlet :D
2013. szept. 15. 19:25
7/15 anonim válasza:
Biztos akad olyan aki elviszi. Elvégre felénk valahol még a WC papírt is ellopják!!!
9/15 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy adaajándékozod egy barátnődnek?
10/15 anonim válasza:
Elvinném és megtisztitatnám a végét és ugy használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!