Miért raknak a tinicsajok a képeik mellé teljesen oda nem illő idézeteket?
mer' mélysötétek:D de komolyan, szerintem tök szánalmas hogy csak kimásolnak valahonnan egy full közhelyes idézetet egy képhez, ráadásul, mint az előttem szólók is mondták, odaírják (legtöbbször millió helyesírási hibáva) hogy "i'm different", "i'm not like other girlz" vagy valami olyat ami azt emeli ki hogy szerelmes. A 'különlegességükről' meg még annyit, hogy a legtöbb ilyen ugyanúgy néz ki, ugyanolyan a "stílusa" [szarkasztikus idézőjel], és ráadásul az IQ hányadosuk is hasonló.
De igazad van, az még rosszabb, ha valami olyan filozofikus, hosszú szöveget rak a képére/képe mellé, amit nem is ért (és szerintem még aki kirakja az se olvassa végig).
Összességében ezekről az a véleményem, hogy felesleges, még nézni sem érdemes. Persze én is "tinicsaj" vagyok, de én SOHASEM rakok idétlen idézeteket a képeimhez, és nem is posztolok olyanokat, hanem van 3-4 kedvenc idézetem (pl. Bob Marley-től, stb). JA, és eleve nem fotózom magam pucsítva a tükör előtt, még itthon sem, nemhogy egy WCben:D
ENNYI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!