Szerintetek mennyire van igazam? Veletek volt ilyen?
Van egy személy,akivel mostanában elég gyakran beszélek.Kizárólag netes a dolog.
Én lány vagyok,ő fiú.Legtöbbször tudunk miről beszélni,meg ilyesmi.Meg viccelődünk.
De ha felmegyek a chatre(facebook),akkor gyakran rögtön rám ír.És minden nap mostanában.Szívesen beszélek vele,de néha már kicsit úgy érzem hogy épp amiatt fog nehezebben jönni a téma,vagy valami,mert kibeszéljük magunkat.Jelenleg nincs ez az érzésem,de volt már.
Illetve,van hogy csak pár percre mennék fel,de ha akkor ír,akkor beszélünk.Volt hogy én írtam neki.
Csak az tűnik kicsit gyorsnak,hogy majdnem rögtön ír,és hogy mostanában minden nap.
Vele nincs semmi bajom,csak nem mindig érek úgy rá.
De ha megmondanám neki mindig,(valamikor azért van valamennyi időm)akkor meg én is rosszul érezném magam hogy mindig otthagyom.
Amúgy egy másik emberrel is volt már ilyen,de az rosszabb volt,mert az már nem minden esetben volt normális (volt hogy meg lett kérdőjelezve,hogy van-e kedvem beszélni,meg hogy ugyanolyan rendes vagyok-e,stb.)
De ez amúgy normális beszélgetés,csak a fent említett kérdések érdekelnek.
Nekem is van ilyen ismerősöm.
Az ilyen helyzeteket úgy oldottam meg hogy mielőtt kijelentkezek akkor kikapcsolom a chetemet és amikor következőnek visszalépek tudod hogy van-e idő és akkor bekapcsolom,így nincs bűntudatom :)
Biztosan nem :D
Arról tudnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!