Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kevesebbnek érzem magam a...

Kevesebbnek érzem magam a betegségeim miatt. Igazam van?

Figyelt kérdés
Persze, egy beteg ember nem kevesebb mint a többiek! De nekem nagyon kínos betegségeim vannak. Normál esetben nem is beszélnék róluk, de végül is ez egy névtelen oldal.. Aranyerem van, és emésztési betegségem (ami puffadással is jár, meg alig tudok enni). Ezek nem igazán gyógyíthatóak. Undorodok magamtól és úgy érzem meg sem érdemlem az életet, meg hogy boldog legyek. Még ha valami jó történik is velem, úgy érzem nem örülhetek, mert ilyen betegségeim vannak. Igazam van? Vagy ti mit gondoltok erről? Ne nevessetek ki légyszi. =(

2013. aug. 26. 22:08
 1/10 A kérdező kommentje:
És ha számít, 18/L vagyok.
2013. aug. 26. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Jaj ne aggódjál már...vannak ennél 100szor gázabb betegségek.. nem nevetünk ki, mert miért tennénk? rajtad kívül csak milliónyian küzdenek u.ezzel és milliónyian sokkal rosszabbal :) Ne aggódj, és ne undorodj magadtól emiatt :)
2013. aug. 26. 22:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez kicsit megnyugtatott, tudom hogy néhány embernek rosszabb, és hálát is adok azért hogy nekem nem, de akkor is. :( Még ismerkedni is félek, mert hát mit szólna hozzá valaki ha megtudná hogy ilyenjeim vannak.. elküldene a fenébe :/
2013. aug. 26. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

jaj de kis buta vagy, miért küldene el? Persze az tény, hogy nem úgy kezdünk egy ismerkedést hogy szia xy vagyok és aranyerem van. De ha megismersz valakit és utána elmondod neki nem fog lenézni.. Írhatsz privátot ha gondolod :)

19/L

2013. aug. 26. 22:22
 5/10 aspikami ***** válasza:
Figyelj! Aki csak emiatt otthagyna az nem is érdemel meg téged :) Ha valaki szeretni fog, minden hibáddal együtt fog. Ettől te nem érsz kevesebbet mint én, vagy a többi ember! Fogadd el magad úgy ahogy vagy és ne foglalkozz mások véleményével! ;)
2013. aug. 26. 22:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, máris jobban érzem magam. =)
2013. aug. 26. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Ezért senki sem fog kinevetni, aki pedig igen, az meg nem érdemli meg hogy rá se nézz!:)

Emiatt lehetsz boldog, sőt. Amiért ezek az "akadályok" fennállnak az életedben, attól te még elérhetsz bármit, beleértve a boldogságot is.:) És ha alkalmad adódik rá, hogy örülj, akkor használd ki, és légy boldog, eszedbe se jusson, hogy te kevesebb vagy másnál.:)

2013. aug. 27. 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon jól esik hogy ezért nem néztek le! :)
2013. aug. 27. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem se olyan durva dolgok ezek. Az aranyeret kezeled valamivel? Már az egészséged miatt kérdezem. Az emésztési betegség meg szintén nem egy nagy durranás.

Rengeteg embernek vannak ilyen gondjai, ettől nem vagy kevesebb:)

2013. aug. 28. 19:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, kezelem, remélem elmúlik. :( Hát, örülök hogy mások nem azért nem látják olyan tragikusnak mint én, köszönöm a választ. :)
2013. aug. 29. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!