Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem magamat mindig...

Miért érzem magamat mindig kevesebbnek mint amennyit valójában érek?

Figyelt kérdés
Tudom mennyit érek emberként, de egyszerűen nagyon nincs önbizalmam. Mindig egy csomó nálam gyengébb képességű embert magam fölé helyezek. Egyszerűen képtelen vagyok sok szituációban kiállni magamért, meg bátornak lenni. A lányoknál meg abszolút elakadok. Nem merek kezdeményezni. Mindig ilyen gondolatok támadnak meg hogy nem elég jó a testem biztos, nem elég izmos. Még akkor is ilyen gondolatok foglalkoztatnak, ha már tudom hogy tetszek a másiknak. Nagyon el vagyok keseredve. 25 éves vagyok és még csak egy barátnőm, volt ő is csak 1 hónapig. Félek nagyon hogy elmegy mellettem az idő, de attól mégjobban félek hogy sose fogok végre emberként magamra nézni a tükörben.

2013. febr. 27. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél buta! Nem vagy te kevesebb senkinél sem!
2013. febr. 27. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tudod magadról, hogy többet érsz mint aminek érzed magad, akkor lehet, hogy nincs is baj sőőőt ...
2013. febr. 27. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
amúgy merre laksz?
2013. febr. 27. 17:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállva nem erről van szó. Tudom ki vagyok mi vagyok. De hát egyszerűen olyan önbizalmam van deréktájon hogy nem merek csajozni. Pedig nem olyan nagyon kicsi. Vagyis csak lankadva kicsi, mereven tök jó. De nem értem miért röhögnek ezen az emberek. Be is kaphatnák ám!
2013. febr. 27. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!