Az, hogy lehet, hogy legalább 10kilóval kevesebbnek nézek ki, mint amennyi valójában vagyok?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezik a súlyom mindenki csodálkozik,hogy mennyi.Mindenki kb.10-15kilóval kevesebbnek néz. Ennyire erős lenne a csontozatom,vagy hogy lehet ez?:)2012. máj. 31. 19:06
1/8 anonim válasza:
hat vagy eros csontozatú vagy, vagy szimplán kedveskedni akarnak és nem akarnak megbántani
2/8 A kérdező kommentje:
De én se látom magam annyinak. Azt,hogy kedveskedni akarnak, kétlem. Elég őszinte emberekről van szó.:D
2012. máj. 31. 19:16
3/8 anonim válasza:
De létezik ilyen:) Barátnőm annyi kiló mint én tudom biztosan mert előttem állt mérlegre:) 165 cm és 71 kiló!!! Én 176 cm vagyok és 71 kiló (voltam akkor) de én annyinak is nézek ki ő pedig abszolut nem!! Max.62-65 de az már nagyon max. Van ilyen alkat:)
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy 71 kg-nál beragadt a mérleg.:D
5/8 anonim válasza:
Hát, nem tudom, de én meg kb. ennyivel többnek nézek ki sajnos. De komolyan. Nálam is mindig csodálkoznak a súlyomon, csak a másik irányba...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Hmm.. fordítva vagyunk bekötve.:D
2012. máj. 31. 19:29
7/8 anonim válasza:
Igen, de te szerencsésebb vagy. ;)
8/8 anonim válasza:
Lehet hogy sok vizet kotsz meg. Sok cukrot, sósat eszel? Ezek rengeteg vizet megkotnek a szervezetben. Ill beltartalom is szerepet jatszhat. Pl a merleg beltartalom ill megkotott viz nelkuk lehet 5kgal kevesebbet mutatna. Es ez ugye nem zsir
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!