Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ugye, hogy igazam van? ;D

Ugye, hogy igazam van? ;D

Figyelt kérdés

" Hamu alatt lapul a tűz "

Szerintem ez a mondás nagyon is helytartó.

Azt vettem észre,hogy a kis álszent halkszavú kamaszlányok annál rafináltabbak.Nem veszekednek, csak csendben szépen kifurdalják mit kell és aztán nem kímélnek senkit.

Én nem vagyok nagyszájú lány, inkább vidám pörgős kiállok az igazam mellet, őszinte vagyok, de nem sunyi..rólam gondolhatnák, hogy "veszélyes" vagyok, de nem. Viszont az ilyen kis csendes lapulósak nagyon álszentek.

Szerintetek?

2013. aug. 25. 16:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez így van!
2013. aug. 25. 16:31
 2/13 anonim válasza:
Remélem nincs. :D
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nem vagyok már sem 14 éves, sem lány.
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen,alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
2013. aug. 25. 16:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezt stiklisnek hívják, kórtól függetlenül, és mint mindenkinek neki is meg van az az ember, aki pofira ejti, ha nagyon kavar a háttérben:DD
2013. aug. 25. 16:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, mert hiába sunyiskodnak, utána egy erősebb úgyis "ledönti" őket, mert semmi talpraesettség nincs bennük..unalmasak. :D
2013. aug. 25. 16:35
 7/13 anonim válasza:

Én is nagyszájú,szókimondó és őszinte vagyok. :D

Szerintem nincs ezzel baj.A sunyi halk szavú dögöket utálom,gusztustalanul hátba tudják támadni az embert.

2013. aug. 25. 16:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Én is utálom őket. És az a baj, hogy a társadalom ilyen esetben a kis csendesről hiszi azt, hogy jaj nem tenne semmi ártót, miközben a másik aki nagyszájú az az ártatlan.Ezek a kis alamuszik remélem minden hátbadöfést visszakapnak.. ;D
2013. aug. 25. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
csak tudnám h mit foglalkozol velük,am meg pofáraejtett kandúr szagot érzek.
2013. aug. 25. 16:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Azert ne essunk tulzasba. En is csendesebb tipus vagyok, de nem azert, mert jol pofara akarom ejteni a masikat, hanem azert, mert igy erzem jol magam. Mondjuk, nekem a csaladi kornyezet, meg a kisse feldult gyermekkorom is hozzajarult.

Ha mar mondassal kezded, hadd mondjak en is egyet: Ne itelj egy konyvet a boritojarol.

2013. aug. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!