Ugye, hogy igazam van? ;D
" Hamu alatt lapul a tűz "
Szerintem ez a mondás nagyon is helytartó.
Azt vettem észre,hogy a kis álszent halkszavú kamaszlányok annál rafináltabbak.Nem veszekednek, csak csendben szépen kifurdalják mit kell és aztán nem kímélnek senkit.
Én nem vagyok nagyszájú lány, inkább vidám pörgős kiállok az igazam mellet, őszinte vagyok, de nem sunyi..rólam gondolhatnák, hogy "veszélyes" vagyok, de nem. Viszont az ilyen kis csendes lapulósak nagyon álszentek.
Szerintetek?
Én is nagyszájú,szókimondó és őszinte vagyok. :D
Szerintem nincs ezzel baj.A sunyi halk szavú dögöket utálom,gusztustalanul hátba tudják támadni az embert.
Azert ne essunk tulzasba. En is csendesebb tipus vagyok, de nem azert, mert jol pofara akarom ejteni a masikat, hanem azert, mert igy erzem jol magam. Mondjuk, nekem a csaladi kornyezet, meg a kisse feldult gyermekkorom is hozzajarult.
Ha mar mondassal kezded, hadd mondjak en is egyet: Ne itelj egy konyvet a boritojarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!