Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ugye, hogy igazam van? ;D

Ugye, hogy igazam van? ;D

Figyelt kérdés

" Hamu alatt lapul a tűz "

Szerintem ez a mondás nagyon is helytartó.

Azt vettem észre,hogy a kis álszent halkszavú kamaszlányok annál rafináltabbak.Nem veszekednek, csak csendben szépen kifurdalják mit kell és aztán nem kímélnek senkit.

Én nem vagyok nagyszájú lány, inkább vidám pörgős kiállok az igazam mellet, őszinte vagyok, de nem sunyi..rólam gondolhatnák, hogy "veszélyes" vagyok, de nem. Viszont az ilyen kis csendes lapulósak nagyon álszentek.

Szerintetek?

2013. aug. 25. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez a mondás nagyon is helytartó."

Sztem meg nem, a helytartó az a Poncius Pilátus.

bocs, de ez azért fájt...

2013. aug. 25. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért elég nagy hiba lenne minden csendes embert egy kalap alá venni. Lehet, hogy egyesekre igaz az állításod, mások viszont egyszerűen azért csendesek, mert nincs mondanivalójuk, vagy nem szeretnek csivitelni.
2013. aug. 25. 17:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Nos. Szövegértés lvl99.:) Lány vagyok..úgyhogy kandúr szagot nehezen érezhetsz szívem.:)Viszont ha már pofára ejtés, akkor közlöm igen történt egy ilyen de ha tudnád mi volt nekem adnál igazat.

Nem egy ilyen emberrel kapcsolatban vontam le a következtetést, egy emberről nem fogok ítélni egy egész személyiségtípust.Tudom, hogy attól, hogy valaki csendes még nem jelenti, hogy alád ás, de gyakoribb mint a nagyszájúaknál, vagy legalábbis ugyanaz az arány.

A helytartós dolog meg..emberek vagyunk szerintem te is hibáztál már.:) Most, hogy mondod, nem helyes, most már tudni fogom, és ezután nem használom. Ennyi.:)

2013. aug. 25. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!