Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye nekem van igazam?

Ugye nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal aludtam és volt petting ettől persze tudom,hogy nem lehetek terhes ,csak ha elélvez bennem.De ő szigorúan CSAK gumi nélkül akarja mégpedig nagyon én viszont nem szeretném elveszíteni ilyen korán :(

és úgy érzem nem vagyok rá felkészülve.

a sperma ráment a takaróra ..ettől ugye rögtön el is pusztul?

ne haragudjatok ezért a kérdésért ,de tényleg megijedtem mikor anyám azt mondta ettől terhes vagyok :SS

ugye nem is igaz?:O

mert szerintem lehetetlen mivel pettingnél több nem volt.

a neten is ezt írja.Ugye nekem van igazam?

egy összezavarodott 16 éves lány

2010. júl. 20. 15:26
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
nem lezsel attól terhes ammeg ha csak pettingeltek akkor télleg nemár gumiban viszont akkor egy picit vigyázni :D és én neked adok igazat
2010. júl. 20. 15:28
 2/42 anonim válasza:
61%

1: ha a sperma ráment a takaróra és utána belefeküdtél, lehetsz terhes.

2: Ha a barátod csak gumi nélkül akarja, hagyd ott a pic sába, mert egy tapló g eci és nem foglalkozik veled.

3/42 anonim ***** válasza:
nem lehetsz terhes, anyád csak riogat téged. neaggódj
 4/42 anonim ***** válasza:
nagggyon tévedsz. nem csak akkor lehetsz terhes, ha belédélvez, hanem akkor is, ha nem élvez beléd, csak gumi nélkül csináljátok. gondolj már bele, h mennyire egyszerű lenne, ha csak akkor lehetnénk terhesek, ha belénkélveznek :D amugy meg, lehet esély a terhességre ugy is, ahogy irtad.. vigyazni kell az ilyesmikkel.
 5/42 anonim ***** válasza:
ha a barátod szeret, akkor elfogadja, hogy te még nem akarod elveszíteni a szüzességed és azt is elfogadja, hogy gumival szeretnéd.
2010. júl. 20. 15:29
 6/42 anonim ***** válasza:
89%

Jajj,ha a takaróra ment,akkor mit gondolsz?Belemászott a hüvelyedbe és szépen felúszott? :) Anyud is okos lehet,már bocsi.Ha nem beléd élvezett,akkor nem lehetsz terhes. Ha pedig nem akarsz vele lefeküdni ne is tedd.De mindig használjatok gumit ha lefeküdnétek,az elején is mert az előváladék is tartalmazhat spermát.

18/L

2010. júl. 20. 15:29
 7/42 anonim ***** válasza:
de ha beleült, akkor van rá esély..
2010. júl. 20. 15:30
 8/42 anonim ***** válasza:
A terhesség esélye fennáll, de kérdéses, hogy mennyi idő telt el, míg belefeküdtél. Nagyon minimális rá az esély, de minél hamarabb feküdél rá, annál nagyobb eséllyel lehet terhes.
2010. júl. 20. 15:30
 9/42 anonim ***** válasza:
91%

Nincs igazad!

Attól hogy gumiban vagy anélkül csináljátok ugyanúgy elveszted ilyen korán, tehát tök mindegy.

Ha spermás kézzel nem ért a puncidhoz, akkor nem leszel terhes, de ha a takaróról belédkerül, akkor az már necces. Idővel persze elpusztul a szabad levegőn, de nem pár másodperc alatt.

A gumi pedig a nemi betegségektől is véd, nem csak a terhességtől.

2010. júl. 20. 15:31
 10/42 anonim ***** válasza:

Nem karom anyud megbántani, de nem éppen a nevelés legjobb eszközét választotta, a IGEN BUTA kijelentésével!

Helyes, jól gondolkodsz, várjon a kisfickó a sorára.

30f

2010. júl. 20. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!