Ugye nekem van igazam?
Tegnap a barátommal aludtam és volt petting ettől persze tudom,hogy nem lehetek terhes ,csak ha elélvez bennem.De ő szigorúan CSAK gumi nélkül akarja mégpedig nagyon én viszont nem szeretném elveszíteni ilyen korán :(
és úgy érzem nem vagyok rá felkészülve.
a sperma ráment a takaróra ..ettől ugye rögtön el is pusztul?
ne haragudjatok ezért a kérdésért ,de tényleg megijedtem mikor anyám azt mondta ettől terhes vagyok :SS
ugye nem is igaz?:O
mert szerintem lehetetlen mivel pettingnél több nem volt.
a neten is ezt írja.Ugye nekem van igazam?
egy összezavarodott 16 éves lány
1: ha a sperma ráment a takaróra és utána belefeküdtél, lehetsz terhes.
2: Ha a barátod csak gumi nélkül akarja, hagyd ott a pic sába, mert egy tapló g eci és nem foglalkozik veled.
Jajj,ha a takaróra ment,akkor mit gondolsz?Belemászott a hüvelyedbe és szépen felúszott? :) Anyud is okos lehet,már bocsi.Ha nem beléd élvezett,akkor nem lehetsz terhes. Ha pedig nem akarsz vele lefeküdni ne is tedd.De mindig használjatok gumit ha lefeküdnétek,az elején is mert az előváladék is tartalmazhat spermát.
18/L
Nincs igazad!
Attól hogy gumiban vagy anélkül csináljátok ugyanúgy elveszted ilyen korán, tehát tök mindegy.
Ha spermás kézzel nem ért a puncidhoz, akkor nem leszel terhes, de ha a takaróról belédkerül, akkor az már necces. Idővel persze elpusztul a szabad levegőn, de nem pár másodperc alatt.
A gumi pedig a nemi betegségektől is véd, nem csak a terhességtől.
Nem karom anyud megbántani, de nem éppen a nevelés legjobb eszközét választotta, a IGEN BUTA kijelentésével!
Helyes, jól gondolkodsz, várjon a kisfickó a sorára.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!