Ugye nekem van igazam?
Tegnap a barátommal aludtam és volt petting ettől persze tudom,hogy nem lehetek terhes ,csak ha elélvez bennem.De ő szigorúan CSAK gumi nélkül akarja mégpedig nagyon én viszont nem szeretném elveszíteni ilyen korán :(
és úgy érzem nem vagyok rá felkészülve.
a sperma ráment a takaróra ..ettől ugye rögtön el is pusztul?
ne haragudjatok ezért a kérdésért ,de tényleg megijedtem mikor anyám azt mondta ettől terhes vagyok :SS
ugye nem is igaz?:O
mert szerintem lehetetlen mivel pettingnél több nem volt.
a neten is ezt írja.Ugye nekem van igazam?
egy összezavarodott 16 éves lány
Hogy itt mennyi nyomorék van... Te jó ég!!! Ha beleül, lehet terhes????:D Azt a k.rva biológiakönyvet nyissátok már ki, ne itt osztogassátok az eszeteket...:S
Úgy lehet esetleg terhes, ha beleül egy kupac g.cibe, és úgy azzal a lendülettel meg is ujjaza magát. Másképp NEM!!! F@szom már ebbe a sok debil felvilágosítatlan gyökérbe!
köszi mindenkinek!(:
egyébként nem ültem bele és olt rajtam még nadrág is.
*volt
bocsi ,de engem senki sem világosít fel ilyesmikről :S
Nah gyerekek, szánalmas ami itt megy.
Mit takar a petting? Ha spermás kézzel nem nyúlt a hüvelyedbe, és csak a takaróra élvezett, akkor NEM lehetsz terhes.
De ha megengeded neki gumi nélkül, akkor bizony előfordulhat még akkor is, ha nem élvez beléd. Eszedbe ne jusson megengedni gumi nélkül akár egy percre is!!!
Az ilyen idióta pasit meg hagyd a fenébe. Tipikusan az az ember, aki hitegeti a csajokat, hogy "majd vigyáz", aztán ha mégis felcsinálja, akkor elhagyja. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!