Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye nekem van igazam?

Ugye nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal aludtam és volt petting ettől persze tudom,hogy nem lehetek terhes ,csak ha elélvez bennem.De ő szigorúan CSAK gumi nélkül akarja mégpedig nagyon én viszont nem szeretném elveszíteni ilyen korán :(

és úgy érzem nem vagyok rá felkészülve.

a sperma ráment a takaróra ..ettől ugye rögtön el is pusztul?

ne haragudjatok ezért a kérdésért ,de tényleg megijedtem mikor anyám azt mondta ettől terhes vagyok :SS

ugye nem is igaz?:O

mert szerintem lehetetlen mivel pettingnél több nem volt.

a neten is ezt írja.Ugye nekem van igazam?

egy összezavarodott 16 éves lány

2010. júl. 20. 15:26
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
érdekel, de már máshova iratkoztam.. nem ment volna a kémia, meg a fizika.. nem is azt mondtam, h garantáltan terhes lesz, de ezt már legalabb 1000 x leirtam.. hanem azt, h vigyázni kell az ilyesmikkel.. nem szabad, h sperma kerüljön a hüvelyébe, hacsak nem szed tabit. de a megszakitásos " védekezéssel " pedig gondolom, egyetértünk, h az nem védekezés.. :S
2010. júl. 21. 00:26
 32/42 anonim ***** válasza:
b*zmeg.... hogy lenne már terhes attól h ráfekszik a takaróra??? a hátán átmegy vhogy v hogy gondoljátok?...istenem..
2010. júl. 21. 20:27
 33/42 anonim ***** válasza:
nem a hátával gondoltam, h ráfekszik, gondolkozz már!!
2010. júl. 21. 23:15
 34/42 A kérdező kommentje:

ma megjött.

akkor biztos hogy nem?

és köszi mindenkinek!%!

2010. júl. 25. 14:57
 35/42 anonim ***** válasza:
100% (: De guminélkül ne! vagy szedj fogamzásgátlót!
2010. júl. 27. 08:14
 36/42 A kérdező kommentje:

köszönömszépen!!(:

most nagyon megnyugtattál(tatok) kedves válaszoló(k) :)!!

2010. júl. 27. 08:15
 37/42 anonim válasza:

"de ha beleült, akkor van rá esély"

édes any.ád pi.csáját.

önjelölt nyomorék orvostanhallgatók, akik azt hiszik egy kacsintástól teherbe lehet esni. gyökerek.

Kérdező: NE csináljátok gumi nélkül. Ha van annak valódi oka, hogy miért nem akarja kotonban (allergiás, nem áll fel neki...stb.), akkor várjatok még és szedj tabit.

2010. júl. 27. 09:39
 38/42 anonim ***** válasza:
Mondok valamit. Évek óta, cirka 5 éve úgy szoktam/szoktam volt minden barátommal/ex-barátommal szeretkezni, hogy gumi nélkül, megszakítással. Mindig a hasamra vagy combomra élvez, ahonnan valamivel ugye le kell törölni vagy megvárod, hogy megszáradjon, megtöröltem a nunimat is mindig. Semmi gáz nincs ebbe. A spermiumok szabad levegőn pár másodperc, perc alatt elpusztulnak, roncsolódnak. Azoknak a takaróról fel kéne jutni a hüvelyedbe, át egy csomó akadályon, aztán mégfentebb és mégfentebb. Szerinted mennyi erre az esély, miután összetrancsíroztátok őket a takarón? 20L
2010. júl. 27. 09:52
 39/42 anonim válasza:
Ha nem ültél bele egy ideig, mondjuk úgy egy óráig, akkor biztosan nem lehetsz terhes ne aggódj. Anyád csak riogat, és a pettinget persze hogy nem akarja gumiban, hisz nem teszi be, akkor mi ellen kéne védekezni?
2010. júl. 27. 10:40
 40/42 A kérdező kommentje:
az első alkalmat nem akarja gumiban
2010. júl. 27. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!