Ugye nekem van igazam?
Tegnap a barátommal aludtam és volt petting ettől persze tudom,hogy nem lehetek terhes ,csak ha elélvez bennem.De ő szigorúan CSAK gumi nélkül akarja mégpedig nagyon én viszont nem szeretném elveszíteni ilyen korán :(
és úgy érzem nem vagyok rá felkészülve.
a sperma ráment a takaróra ..ettől ugye rögtön el is pusztul?
ne haragudjatok ezért a kérdésért ,de tényleg megijedtem mikor anyám azt mondta ettől terhes vagyok :SS
ugye nem is igaz?:O
mert szerintem lehetetlen mivel pettingnél több nem volt.
a neten is ezt írja.Ugye nekem van igazam?
egy összezavarodott 16 éves lány
Jajmár mit kell ijeszgetni szegény csajt...
Hogy lenne már terhes hogy ráment a takaróra a sperma... és ha még beleült akkor SEM LEHET TERHES...persze felmásznak a takaróról a spermák a hüvelybe nem?!pfff
Ha nem tudja elfogadni, hogy te még nem szeretnéd, és különösen nem gumi nélkül, és nem tud várni arra, amíg kész leszel rá, akkor nem szeret téged igazán!!! Erre utal az is, hogy azzal zsarol, hogy akkor elhidegül a kapcsolatotok.
Ha pedig egy kapcsolatot csak a szex tartana össze, akkor régen baj van, és nem működik a kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!