Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire félénk nem lehet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire félénk nem lehet. Ugye, hogy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz,köszi,hogy elolvasod,és még jobban,ha írsz választ.

Szóval arról lenne szó,hogy a suliba van 1 fiú,aki egy évvel fiatalabb nálam,és kb október óta tetszik. Mindig láttam,hogy néz,meg én is Őt. Novemberben néhányszor odajött beszélgetni,kérdezett vmit és elment. Továbbra is néztük egymást,nem volt semmi. Mostanában párszor mindig vmi hülyeség miatt leszólítottam,hogy itt van-e mondjuk az atlasza vagy,h megkértem vmire,amit meg is csinált. De Ő soha nem jön oda hozzám,csak néz. Én meg már teljesen feladtam,mert ha tetszenék neki,akkor már lépett volna nem? Ja és amikor beszélünk,soha nem néz a szemembe,és ez nagyon idegesít...Mindenki azt mondja,hogy biztos tetszek neki,de szerintem nem. Szerintetek?

2010. máj. 8. 11:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
idősebb vagy okkal félős..nem néz a szemedbe ez tipikus fiús:D bejössz neki naa csak ennyi:D
2010. máj. 8. 11:51
 2/17 anonim ***** válasza:
több önbizalmat! am ezt csak te érezheted.. de ha nagyon feltűnöen néz akkor valszeg tetszel neki,ezért sem mer a szemedbe nézni..próbálj meg vele kicsit többet beszélni..+ msn ott talán oldottabb lesz..szerintem félénk..:)
2010. máj. 8. 11:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Ja,csak nem nagyon netezik. Inkább könyvtárban van,de nem stréber! Multkor már én is mentem a könyvtárba...mikre nem vagyok képes 1 fiúért :D xD
2010. máj. 8. 12:00
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerintem bejösz neki. De mint ahogy azt írtad is, idősebb vagy nála. Mondjuk azt nem írtad, hogy hány évesek vagytok (fontos lenne). Azt is meg kéne tudnod, hogy mennyire tapasztalt... mert ha például te vagy neki az első, vagy csak a második, akkor lehet aggódik, hogy nem fogod őt rendesen a pasidnak tartani, hanem valamilyen szinten ilyen "de kis aranyos" státuszba fogod helyezni.

Nem hiába szeretik a fiúk (általában) a fiatalabb lányokat.

A másik lehetőség, hogy van valaki, aki bejön neki, csakhogy az nem te vagy. És mivel ő sem hülye, levágta, hogy mit szeretnél, és nem tudja hogyan mondja meg neked. Ezért nem néz a szemedbe (talán.)

2010. máj. 8. 12:03
 5/17 A kérdező kommentje:

De amikor meg messziről néz,akkor meg a szemembe,újonnan meg csak akkor,amikor nem látom,hogy néz. Szóval,ha háttal állok neki,hirtelen hátra fordulok,akkor látom,hogy néz,vagy megkérem bnöm. Meg próbál mindig ott lenni,ahol én vagyok...Ja és tuti nem volt még bnöje.

Amúgy köszi a válaszokat.

2010. máj. 8. 12:07
 6/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: hát akkor itt a gond. Nem volt még bnője. Ez elég peches helyzet, mert mivel tapasztalatlan ilyen téren, sztem nem tudja, hogyan is kéne lépnie. Próbálj kicsit erősebb jeleket küldeni neki, sokszor rámosolyogni, olyan kis "huncutul" ;) Hidd el, ez be fogja indítani a gépezetet, és ha nem szenved önbizalomhiányban akkor lépni fog.
2010. máj. 8. 12:10
 7/17 A kérdező kommentje:
Sajna az önbizalom hiány is megvan,mert régen nagyon sokan cikizték.
2010. máj. 8. 12:12
 8/17 anonim ***** válasza:
És mivel, ha szabad tudnom? Az is fontos lenne. Ha valamilyen külső hiba, akkor az lehet, hogy visszaveti az önbizalámát erősen, a lányokkal szemben. Én is ilyen cipőben járok/jártam :) Szal ismerős a helyzet. A lényeg, hogy éreztesd vele, hogy neked nem gond. Amit már az előbb is mondtam, azt tedd sztem.
2010. máj. 8. 12:18
 9/17 A kérdező kommentje:

Hogy túl magas....kb 180 cm. :D Szerintem gyerekes,hogy emiatt szivatják..

Egyébként én meg attól tartok,hogy nem tetszek neki,mert van egy osztálytársam,aki mindenkinek tetszik...és lehet,hogy neki is. Már nincs sok időm,kb 1 hónap,szóval valamit ki kell találni,hogy mit csináljak,de lehet,hogy hagyni kéne a fenébe.

2010. máj. 8. 12:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Hány éves a srác? Mellesleg sztem ne hagyd... végső esetben te hívd el. Fura, nem is így szokás, de ha máshogy nem megy akkor próbáld meg így. Elhívod és utána hagyod, hogy ő próbálkozzon.
2010. máj. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!