Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire félénk nem lehet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire félénk nem lehet. Ugye, hogy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz,köszi,hogy elolvasod,és még jobban,ha írsz választ.

Szóval arról lenne szó,hogy a suliba van 1 fiú,aki egy évvel fiatalabb nálam,és kb október óta tetszik. Mindig láttam,hogy néz,meg én is Őt. Novemberben néhányszor odajött beszélgetni,kérdezett vmit és elment. Továbbra is néztük egymást,nem volt semmi. Mostanában párszor mindig vmi hülyeség miatt leszólítottam,hogy itt van-e mondjuk az atlasza vagy,h megkértem vmire,amit meg is csinált. De Ő soha nem jön oda hozzám,csak néz. Én meg már teljesen feladtam,mert ha tetszenék neki,akkor már lépett volna nem? Ja és amikor beszélünk,soha nem néz a szemembe,és ez nagyon idegesít...Mindenki azt mondja,hogy biztos tetszek neki,de szerintem nem. Szerintetek?

2010. máj. 8. 11:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

14.

De áhhh...nem tudom :S Attól félek,hogy beégek. De egyébként majd talán utolsó nap elakarom neki mondani,hogy tetszik..

2010. máj. 8. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért pont utolsó napon? Amúgy meg, ha basztatják az óvodás társai: 180 magas, tegye rendbe kicsit őket. Elég ha egyet rak a helyére, utána nem lesz piszkálódás. Engem is basztattak ebben a korban, mert duci voltam. Tűrtem-tűrtem, aztán egyszer kicsit ráijesztettem az egyik osztálytársamra. Utána érdekes módon abba maradt. Az erőszak nem kifizetődő, de hatásos. ;)

Visszatérve a kérdésre, ne utolsó nap mond el neki, mert akkor elveszed az esélyét a nyitástól. Suli vége előtt egy héttel mond el neki, akkor még van ideje kitervelni a kövi lépését, hogy mit és hogyan csináljon.

2010. máj. 8. 12:46
 13/17 anonim ***** válasza:
És még elérhető is maradsz a számára, hiszen élőben tud elhívni akárhova.
2010. máj. 8. 12:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nincs kedved privizni? :D
2010. máj. 8. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs semmi dolgom... oké, hátha tudok valahogy segíteni :D
2010. máj. 8. 13:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor írj privit, és akkor tudok válaszolni.
2010. máj. 8. 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Besz@ari. :D :) Hidd el. Tipikus én a srác, úgy kell lökdösni engem is, mint a rossz Trabantot. Szóval félénk. Amúgy meg a fiúknak tetszik, ha van körülötte lány, szóval ne add fel. :)

Remélem tudtam segíteni.

2010. máj. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!