Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van egy kis igazam ugye? Nem mindenkinél egyforma.
Figyelt kérdés
Szerintem nem minden lánynál változó az hogy barátságból szerelem vagy nem lehet barátságból szerelem.Vannak lányok,kiknek fontos hogy barátok legyenek,hogy jobban megismerje a fiut,hogy érdemes-e kapcsolatra, megpróbálni vele,és aztán jonnek ossze.Valakik meg nem tudnak a barátokra partnerként tekinteni.2012. szept. 2. 12:22
4/7 anonim válasza:
hát hallod... most feltaláltad a spanyol viaszt. zseni vagy.
5/7 anonim válasza:
igen, én pl. ha barátkozok egy pasival azért teszem mert nem tudok rá férfiként nézni, kizárólag az ember játszik.
akinél meg látok esélyt másra azzal eleve flörtölős vagyok, meg hagyom hogy rátérjen olyan témákra mint a szex és kicsi távolságot tartok ami azt eredményezi hogy randira hív mert kíváncsi lesz.
de van hogy néha a szimpla barátnak kiszemeltek félreértik és bepróbálkoznak :/
7/7 A kérdező kommentje:
17 a korom
2012. szept. 2. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!