Akik a 20-as éveik közepén, végén járnak mit csinálnátok másképpen ha újra 16 évesek lehetnétek?

Bátrabban elküldeném a pcsába az akkori “baráti” körömet, akik a semmiből, derült égből néhány hét alatt teljesen kiközösítettek, de azért persze mikor egymással összevesztek és nem volt ló, akkor jó a szamár is (azaz én). Az új barátnőmet meg folyton szidták, hogy buta, rossz tanuló, túl fiús, ellene akartak hangolni, aztán megmagyarázták, hogy azért közösítenek ki, mert olyan lettem, mint ő. Hát ő egy vagány, bátor, de kedves, jóindulatú csajszi volt, nem úgy, mint ők. Bár én is rá hasonlítottam volna, akkor is, ha nem volt olyan okos, mint a “barátnőim”, de csupaszív ellenben.
No de most már mindegy, felnőtt fejjel nyilván jobban ki tudnék állni magamért, de a tinikor más volt. Sajnos akkor nagyon elhittem, amit a barátok mondtak, hogy megérdemlem, hogy magányos legyek, mert rosszabb tanuló vagyok, mint ők, iszok, cigizek, bulizok (az új barátnőm valóban csinálta ezeket, én egyiket sem) és amúgy is olyan negatív vagyok, folyton panaszkodom (elvégre baromi jó kedvemnek kellett volna lennie, mikor ők épp kikészítettek lelkileg).

Középiskolát váltanék, majd utána maradnék ott szakmát szerezni.
Jelenleg úgy érzem ez az egy dolog van amit rossz döntésnek tartok.

Nem változtatnék semmin. Talán kicsit jobban odafigyelnék a rendszeres sportra/hobbira meg többet kezdeményezném barátokkal szociális programokat. De nagyon elégedett vagyok az életemmel és félek, hogy ha valamit változtatnék, akkor ezt elveszteném.
(Jó munka/karrier, boldog párkapcsolat, nagyon extrás albi - ami mellett tudok lakásvásárlásra nagy ütemben félretenni, nagy baráti társaság, jó szociális élet)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!