Mit és hogyan csinálnatok volna másképpen? És hogy hoznátok helyre?
Tele vagy szorongással és megfelelési kényszerrel, ez a baj.
Nekem is volt ilyen új helyen, rossz tapasztalatok után, ott hónapok teltek el mire levetkőztem. Most, legutóbbi helyemen meg már az elejétől úgy éreztem mintha a csapat része kennek és mindenkivel olyan lazán el tudtam beszélgetni, viccelődni, hogy hihetetlen.
Egyébként kérdezz felőlük, hogy vannak, mi újság van, vagy dobj be aktuálisan mi van veled, vagy mesélj valamit. De meg inkább, add önmagad.. és ne agyalj azon h mit gondolnak mások meg mit mondj.
Helyette arra tedd fejben a fókuszt. Hogy mutass meg minden beszélgetésnél valamit magadból. (Így ma engem is a megfelelési kényszerek lesz a fókusz, hanem magadon m, és ebben egyben benne van az is, hogy elfogadod magad. Innen jön az a lazaság, amit mondasz. És emiatt fognak legkönnyebben megkedvelni is.)
*Így már nem is a megfelelési kényszeren lesz a fókusz...
(Telo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!