Ha újra vissza mennétek az időben és újra kezdenétek az karriereteket mit csinálnátok másképpen?
Azt azért írjátok le, hogy most mivel foglalkoztok és mivel járt volna nektek az a kis változás. :)
Csak kíváncsiságból teszem ki a kérdést.
Gimnáziumi érettségi után 2 éves gazdasági felsőoktatási szakképzést végeztem, abban is dolgozom HR asszisztensként (önéletrajzok szűrése, álláshirdetésekre jelentkezőkkel online és személyes kapcsolattartás, egyéb irodai asszisztensi adminisztrátori feladatok). Magát a munkakört szeretem, de diploma nélkül nincs előrelépési lehetőség. Meg kell majd csinálnom a diplomát ugyanebből, csak levelezőn munka mellett nehéz lesz.
Így adott min változtatnék, rögtön a 3 éves Bsc-t kellett volna megcsinálnom, nem húzni az időt 2 éves képzéssel és asszisztensi munkával. Ezzel a diplomával önállóan állás interjúztathatnék, bele is szólhatnèk abba kiket vegyenek fel a céghez és mennyi legyen a fizetésük.
N23
Jelenleg könyvelő vagyok.
Na én rohadtul nem ez akartam lenni, nem erről álmodoztam gyerekként- két igen eltérő terület érdekelt archeológia és a fizika, ezek közül szerettem volna választani, de a pályaválasztás a szüleimnek egyértelmű volt, viszem tovább az álmukat. Na én ebbe a pillanatba mennék vissza, hogy más iskolát kezdhessek. :D
Ebben a szakmában nem kell semmit se újra kezdeni, érzékkel szenvedéllyel csinálom, és elértem azokat a pozíciókat amiket akartam.
Bébiszitterkedek - hagyjuk, utálom, csak a pénz miatt teszem - a gyerekekkel nem vagyok bunkó, szeretem őket, de heti 4 nap/8-10 órában sok.
Irodalom szakra mentem volna, vagy bármi, ami írással kapcsolatos, esetleg rajzolással :)
Vagy cukrász lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!