Elméleti kérdés, de hogy döntenél ekkor?
Figyelt kérdés
A gyereketek beteg és nincs elég pénzetek a kezelésre a hitel és a másik gyerek sulija mellett. (TUDOM! Veled sosem fordul elő, mert a 4 diplomáddal milliókat keresel havonta.)
Ekkor megkeres egy régi ismerősöd, aki felajánlja a költségeitek rendezését, ha beszélsz a pároddal, és meggyőzöd, hogy ő legyen hajlandó néha "súgni" cserébe. (A párod NAV - os, rendőr, orvos, minisztériumban vagy bankban dolgozik,...) Igen, börtönbe kerülhet, HA bukik. Ja. De a gyereked meg tolószékbe vagy sírba.
Bónusz is jár! Ha valaki ki akarja túrni a munkahelyéről, vagy bármi mód veszélyezteti az infók beszerzését, csak adja meg az illető nevét és fotóját. >:)
tegnap 13:45
21/23 anonim 

válasza:

Vicces egyébként, hogy a 14-es válaszom lepontozásából az vonható le, hogy itt mindenki akkora becsület bajnoka, hogy inkább hagyná meghalni a gyerekét, minthogy illegálisan szerezzen pénzt. Ezt ti tényleg elhiszitek magatokról? :D
22/23 anonim 

válasza:

Azt egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lenne legális módszer a szükséges összeg megszerzésére. Egészen nagy összegeket is sikerült már adománnyal összegyűjteni ilyen esetben. Nem, biztos nem mennék bele ekkora ostobaságba, amit írtam is, hogy jó kis zsarolási alap lenne egy életen keresztül.
23/23 anonim 

válasza:

Nyilván a valóságban lenne, én úgy írtam a választ, hogy a kérdéshez igazodva elméletben feltételeztem, hogy tényleg nincs más megoldás. Ebben az esetben úgyis megtenné mindenki, mert a gyerek élete fontosabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!